Krah ljubavne romanse: Đekson i Andrijana raskinuli zbog Mine Vrbaški!

Autor:

Zadruga

12.07.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nemanja Đerić Đekson i pevačica Andrijana Radonjić prekinuli su vezu, a glavni krivac za to je ni manje ni više nego njegova bivša devojka Mina Vrbaški, sa kojom je bio u rijalitiju. Društvenim mrežama počele su da kruže glasine da je Đerić raskinuo sa Radonjićevom jer se vratio Mini, a pevačici je pala klapna nakon što je saznala da je reper svoju bivšu odblokirao sa svog Instagram profila. Razlog zbog kog je Nemanja odblokirao Minu je taj da bi mogao da prati šta ona objavljuje na svom profilu, a za Srpski telegraf priznao je da se zbog toga posvađao sa Radonjićevom.

Foto: printscreen/TVPink
Đekson

- Tačno je da smo se Andrijana i ja posvađali, ali to je čista glupost. Jedan od razloga je taj što sam ja odblokirao Minu Vrbaški, a to sam uradio sam da bih video šta se piše po njenom profilu. Sa Andrijanom još uvek nisam stigao da popričam o svemu, pa nismo rešili nesuglasice. Znam da se zbog toga ona dodatno razljutila, ali sve ću joj lepo objasniti. U velikim sam obavezama trenutno, pa nisam stigao da je zovem da se vidimo - rekao je Đerić i dodao da je odblokirao i svoju bivšu devojku Tijanu Stojanović Debelu, sa kojom je bio u vezi pre ulaska u "Zadrugu".

- Odblokirao sam i Tijanu jer sam čuo da me proziva, a ona je to odmah objavila na svom storiju kao da je ne znam šta.

Sa druge strane, Andrijana nam je otkrila da je besna na Nemanju i da će mu trebati debelo opravdanje.

Foto: printscreen/youtube.com
Andrijana Radonjić

- Iskreno, mene u čitavoj ovoj situaciji najmanje zanimaju njegove bivše devojke Mina i Tijana. One nisu na mom nivou da bih se njima bavila i da bih komentarisala, jer se ne družim sa takvim devojkama. Meni je krivo što ih je on odblokirao i samim tim im je dao povod da likuju i da se raduju našim svađama, pa verovatno misle da su one glavni razlog moje rasprave sa Nemanjom. Ja razumem da je on u velikoj gužvi i obavezama, ali i ja puno radim. On će morati da nauči da se ponaša jer do sada nije bio u ozbiljnoj vezi. Ja sam dama i ne želim da se brkaju lončići i da me spajaju sa devojkama sa kojima je do sada bio. Nismo se čuli nekoliko dana, pa ne znam kako će se čitava situacija odvijati u budućnosti između nas - rekla je Andrijana za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Milan

12.07.2018 11:58

Dugo je i trajalo. Sta je Andrijana drugo mogla i da ocekuje od promiskuitetnog Djeksona. On je tip koji samo zeli da poveca broj devojaka sa kojima je spavao.

Odgovori 27 1
Zuti

12.07.2018 20:01

@Milan - Tu je rezerva - Zorana. Zato je i sutnuo Andrijanu.

Odgovori 23 0
Kika

12.07.2018 14:52

Mina ima drugog decka,proverite malo bolje.A ako vec pisete o Andrijani i Djeksonu istrazite i to jer ovakvi razlozi su malo bzv ako pratite drustvene mreze,vidite i da Mina objavljuje nekog momka na storijima tako da...

Odgovori 1 19
Luki

13.07.2018 19:41

Mina ima vise decaka. To znamo. Svi decaci su njeni.

Odgovori 10 0