STANISLAV JE MANIJAK U KREVETU, MAJA JOŠ NE ZNA SVE O NJEMU: Odlepiće kad bude saznala šta Krofak radi devojkama!

Autor:

Zadruga

18.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukla bruka uživo u programu, Maja Marinković poželela je da propadne u zemlju od sramote.

STANISLAV JE MANIJAK U KREVETU, MAJA JOŠ NE ZNA SVE O NJEMU: Odlepiće kad bude saznala šta Krofak radi devojkama!

Foto: printscreen/RTVPink

Starleta Maja Marinković i MMA borac Stanislav Krofak su učesnici koji su privukli pažnju javnosti svojim neobičnim ljubavnim igrarijama ispod pokrivača, koje su, po mišljenju određenog dela publike, degutantne, s obzirom na brojne ukućane koji ih okružuju, kao i kamere, koje ih neprestano snimaju.

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević je objasnio zašto Maja i Stanislav nemaju ljubomorne drame, odnosno, zašto su toliko lagani u odnosu. Kako su i mnogi gledaoci zaključili, Maji se Stanislav nije odmah dopao, već je oko na njega bacila tek nakon saznanja o njegovom burnom se*sualnom životu u spoljnom svetu, nakon čega je odlučila da se upusti u tu ljubavnu avanturu i sama isproba njegove veštine u krevetu:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, RTV Pink printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Ma, Maju ne zanima, on se njoj nije ni svideo, dok nije saznala da je manijak u krevetu - našalio se Milan Milošević.

- Nije istina, Milane, stvarno... Mi smo prošli sve faze, upoznavanje, muvanje... Takvi su nam odnosi, zato što smo oboje strastveni - pravdala se Maja.

Inače, Maja i Stanislav su već nekoliko puta napustili emisiju kako bi imali vrelu akciju, a kako do sad ni sa kim nije imala ovako brutalne odnose, postali su glavna tema za komentarisanje na društvenim mrežama, ali i u Beloj kući. Čak je i Maja svesna da su njihove akcije najbrutalnije u rijalitiju, što je rekla i Stanislavu, ali ih to ne sprečava da budu sve glasniji. Trenutno borave u hotelu, pa imaju totalnu slobodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
istina

18.04.2024 15:12

u prevodu, ostace jos koji mesec gazda, da narodu priuste zabavu...iovako to gledaju samo penzionerke...