MAJA U BOLOVIMA ZBOG BRUTALNE AKCIJE SA STANISLAVOM, KUKA NA SAV GLAS: Krofaku uskraćeni intimni odnosi, sledi RASKID?!

Autor:

Zadruga

10.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je počela da izbegava intimne odnose sa Stanislavom, ukućani komentarišu da se njihovoj vezi bliži kraj.

MAJA U BOLOVIMA ZBOG BRUTALNE AKCIJE SA STANISLAVOM, KUKA NA SAV GLAS: Krofaku uskraćeni intimni odnosi, sledi RASKID?!

Foto: TV Pink/printscreen

O brutalnim vrelim akcijama Maje Marinković i Stanislava Krofaka bruje svi ukućani, ali i gledaoci najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Maja Marinković je u više navrata opominjala Stanislava i podsećala ga da se nalazi u Eliti, pred kamerama. Marinkovićeva je vikala na sav glas, ali to nije sprečavalo Stanislava da da "po gasu", pa je Maja zaključila da se on iživljava nad njom, s obzirom da ne mari za njene opomene.

Kako je Maja obično veoma aktivna u krevetu, mnoge iznenađuje činjenica da Stanislav i ona preskaču popodnevne intimne odnose, što se u prethodnim Majinim vezama to nije dešavalo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Kada dođe vreme za spavanje pred emisiju, Maja brže-bolje ode u krevet, stavi masku za spavanje i priredi Stanislavu samo turu maženja, a zatim se zajedno uspavaju.

- Boli me gu*a - prokomentarisala je Maja Stanislavu tokom današnje emisije.

Marko Janjušević Janjuš sinoć je imao priliku da sluša iz rehaba uzdahe Maje i Stanislava, zbog čega nije mogao da se uspava, a danas je prepričavao koliko je to grubo bilo:

- Otišao sam legao, došli Stanislav i Makica, mislio sam da joj je nogu lomio. Šta je ovo, brate? Razmišljao sam šta ću da radim u životu, pa mislio da se oni biju - komentarisao je Janjuš. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Inače, Maja i Stanislav su već nekoliko pita napustili emisiju kako bi imali vrelu akciju, a kako do sad ni sa kim nije imala ovako brutalne odnose, postali su glavna tema za komentarisanje na društvenim mrežama, ali i u Beloj kući. Čak je i Maja svesna da su njihove akcije najbrutalnije u rijalitiju, što je rekla i Stanislavu, ali ih to ne sprečava da sw zauzstave i smire, već svaki sledeći put bude sve žešće i glasnije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading