OTAC UČESNICE ELITE PLAČE PO CEO DAN: Hitno oglašavanje njene majke, od stresa ne mogu da dođu sebi!

Autor:

Zadruga

18.04.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Teodore Delić progovorila o sukobima njene ćerke sa Miljanom Kulić!

OTAC UČESNICE ELITE PLAČE PO CEO DAN: Hitno oglašavanje njene majke, od stresa ne mogu da dođu sebi!

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica već danima imaju žestoke sukobe sa Miljanom Kulić, zbog kojih obezbeđenje često mora da reaguje. Povodom toga se oglasila njena majka za domaći medij i dala svoj sud o haosu koji se dešava. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sukob Miljane, Bebice i Teodore

Kako komentarišete celokupan haos Teodore i Bebice sa Miljanom koji se dešavao tokom jučerašnjeg dana?

- Ispratila sam sve i nije mi dobro. Teodora je tu ispala kolateralna šteta. Ona je bila dobra sa Miljanom i fino su se družile, Teodori je Miljana zanimljiva i kod bazena su se stalno sunčale i pričale. Međutim, kako se Teodora pomirila sa Nenadom, tako je Miljana počela zajedno da ih napada, jer ona zna da Nenada najviše boli Teodora, zato što on nju najviše voli. Teodora je pokušala da spusti loptu jer je shvatila da je Miljana dobra u duši. Teodora je oduvek volela da obilazi svet, a sad je ušla među polusvet, tako ja njih zovem. Ja sam joj pričala gde ćeš među aždajama i hijenama ali me ona nije slušala i ja sad ne znam šta da joj radim. Moj muž se mnogo nervira, čak je juče i plakao ja sam mu rekla da se smiri i da je pusti. To je bila njena odluka da uđe unutra, ako je malo poliju nije to ništa strašno.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Delić Elita 7 Zadruga

Kako sada gledate na pomirenje Teodore i Bebice, bili ste kivni na njega nakon njihovog raskida zbog stalno pritiska koji je vršio na vašu ćerku. Da li se nešto promenilo?

- Jesam se bila naljutila na njega zato što joj je turirao mozak i ljubomorisao bez posebne potrebe kako ima neke poglede prema Gačiću, ali je to sve bespotrebno jer ona njega stvarno ne voli niti ga gleda. Mislim da Gačić ima neke emocije prema njoj i to se vidi ali ona njega gleda samo kao prijatelja. Teodora njemu nije dozvoljavala da beži, ali sam videla da je Bebici to samo fora, pokušala je da je ne grize savest i da ga spreči da ne napravi sebi i svojoj porodici problem - poručila je ona za Pink.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading