ANELI SE ZALETELA NA JANJUŠA, PA OTKRILA ŠOK DETALJE: Nastao MUK u Eliti kada je progovorila o VERIDBI!

Autor:

Zadruga

16.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić napravila haos Janjušu!

ANELI SE ZALETELA NA JANJUŠA, PA OTKRILA ŠOK DETALJE: Nastao MUK u Eliti kada je progovorila o VERIDBI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović dao je reč tokom današnje debate Aneli Ahmić, koja je svojim izlaganjem isprovocirala Marka Janjuševića Janjuša, te su nastavili da se peckaju.

- Ja sam ta koja je plakala, grlila i ljubila - rekla je Aneli.

- Okani me se, ti si bolesna žena, nemoj da mi vređaš inteligenciju... Halo, makni se od mene - rekao je Janjuš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Ahmić svađa

 

- Da ne izgovaram rečenice... Najlakše je nekoga veriti da dokažeš ljubav, ti si mene hteo da veriš?! Svaki je hteo, što si ti hteo - rekla je Aneli.

- Zato što nisam normalan, kao i ostali - rekao je Janjuš.

- Alibabi sam opraštala već dva, tri puta, videla sam da to nema smisla - rekla je Aneli.

- Ja sam rekao da preko prevare ne bih prešao, ne bih mogao da se nosim s tim, smatrao bih da mi se neko drugi podsmeva. Ukoliko nije došlo do kurpnih stvari, koje ja ne bih mogao da prevalim i da bi se uvek prebacivalo, onda ne bih, a sada da je blaži primer, gde su mladi ljudi bili u nekom periodu, pa se kroz život našli, smatram da bi moglo da bude - rekao je Anđelo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković Elita 7

 

- Ja sam za to da se pređe, ali poučen tuđim iskustvom, mislim da negde na kraju odluči jedna sitnica. Onda se dešava ovo, na primer, Stanislav i Miona, dolazi se do prljavog veša. Većina ovih ljudi, mislim da će Aneli i Janjuš da se pomire i da će sve ovo da im bude nauk i da se ovakve stvari ne ponavljaju. Mislim da će preći. Ja mislim da je Aneli jednostavno takva žena i iz ovoga što vidim, moje viđenje je da će Aneli, onako kako žene umeju, da ga nateraju. Janjuševo izlaganje je krenulo u smeru da joj se izvinjava... Koliko sam shvatio, Asmin je prevarant, ovde si ga si odrekla, vršio je nasilje nad njim - rekao je Ivan.

- Ja sam krpila 13 godina, bivšem suprugu i nigde me to nije dovelo. Najbolje je pružiti ruku i reći da je to to, nego da povređujemo ostale ljude oko sebe, tako što bes istresamo na drugima - rekla je Marija Malivuk.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading