LEPI MIĆA URNISAO MILJANU ZBOG DARIJANA! Ona se pokunjila, pa izustila samo jedno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imam pravo da radim šta hoću. Niko neće da mi priča šta ću. Uvek sama odgovaram za svoje postupke, pravdala se Nišlijka.

LEPI MIĆA URNISAO MILJANU ZBOG DARIJANA! Ona se pokunjila, pa izustila samo jedno! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Učesnica Elite Miljana Kulić navodno je u drugom stanju nakon što je test za trudnoću pokazao dve crte. Kako su svi ostali zatečeni i u rijalitiju i van njega, najviše se zbunio njen dečko Darijan Radomirović, koji ne progovara. Lepi Mića, Miljanin cimer, kaže da je stašno što Miljana sebi dopušta da muškarce, u ovom slučaju Darijana ucenjuje zbog deteta.

- Miljana ne možeš tako da vezuješ ljude za sebe preko deteta. On je dečko sada zbunjen, verovatno je njegovo dete ako si već trudna. Ne znam šta planiraš, ali ovo mora da se reši. Vidi izađi iz rijalitija i brini o sebi ako si već u drugom stanju, nemoj ovde da praviš cirkus od sebe - pričao je on, a Miljana se nadovezala:

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana i Darijan

 

- Imam pravo da radim šta hoću. Niko neće da mi priča šta ću. Uvek sama odgovaram za svoje postupke. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Mijana Kulić i Lepi Mića

 

Podsećamo, nedavno se oglasila i njena majka Marija Kulić, koja je ostala zatečena čim je videla da Miljana pokazuje test za trudnoću.

Mora da vodi računa šta radi i kako radi. Najlakše je roditi dete. Potrebno je mnogo odricanja da se dete izvede na pravi put. Koliko znam svake sezone je tamo, kada će ona da čuva decu? Ja sam bolesna, i moj suprug. Bez obzira na godine, meni je zdravlje narušeno i ne bih mogla pored Željka da čuvam još jedno dete. Zna valjda do čega dovode nezaštićeni odnosi. Pitam se samo ko će joj čuvati to dete - zaključila je Marija za "Blic".

BONUS VIDEO: 

  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading