ZADRUGAR SE POTPUNO TRANSFORMISAO: Odustao od karijere, pa se SKINUO, sve puca od MIŠIĆA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Smiljić pokazao kako sada izgleda njegovo telo!

ZADRUGAR SE POTPUNO TRANSFORMISAO: Odustao od karijere, pa se SKINUO, sve puca od MIŠIĆA! (FOTO)

Foto: printscreen/google maps, Shutterstock

MMA borac i bivši zadrugar Marko Smiljić ostavio je utisak na publiku rijalitija "Zadruga" svojim učešćem u šestoj sezoni popularnog rijalitija. Između ostalog, Smiljića publika pamti i po izvajanom telu.

Marko se potpuno posvetio teretani nakon izlaska iz rijalitija, a danas je pokazao i svoj progres, uz sledeći naslov fotografije:

- Znači, ako žena sa mišićima izgleda kao muškarac, onda muškarac bez mišića izgleda kao žena - napisao je on i stavio emotikon koji označava klovna.

Ono što se da primetiti je da je Smiljić nabacio mišićnu masu, a pre nekoliko meseci je otkrio da je zbog povrede prestao da se bavi sportom, te da se posvetio samo teretani.

- Zašto si batalio MMA? - upitali su Marka.

- Pošto mi je vas šest već postavilo isto pitanje, posle povrede sam shvatio da ne mogu tako neodgovorno u životu da se ponašam i da se dajem 110% u nešto što može u jednom treningu život da ti promeni, tako da trenutno imam drugačije ambicije u glavi, ali naravno, ukoliko mi se vrati takmičarski duh i želja, možda se opet vidimo u oktagonu ili možda ringu - ispričao je Marko nedavno na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Smiljić se potpuno posvetio teretani nakon povrede

Inače, Lepi Mića se u emisiji "Narod pita" zakleo da je Marko u "Zadruzi" spavao sa Slađom Lazić, što je ona u istom programu demantovala.

- Nisam nikada, ajde nađite snimke, nismo spavali u istom krevetu, nego krevet do kreveta - rekla je Slađa tada.

- Ja se kunem u očev grob da si spavala sa njim - odbrusio je tada pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading