ŠTA SE DESILO SA LICEM MILENE KAČAVENDE? Pojavile se ŠOK FOTKE iz Elite, svi su ostali FRAPIRANI!

Autor:

Zadruga

24.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda odlučila da napravi sebi ugođaj!

ŠTA SE DESILO SA LICEM MILENE KAČAVENDE? Pojavile se ŠOK FOTKE iz Elite, svi su ostali FRAPIRANI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

U poslednjim epizodama rijalitija "Elita" javnost je bila zainteresovana za promene na licu učesnice Milene Kačavende. Pojavile su se slike na kojima je Milena imala beličastu masku na licu, što je izazvalo brojna pitanja i komentare gledalaca. Međutim, otkriveno je da je u pitanju tretman nege kože koji je Milena koristila u rijalitiju.

Milena Kačavenda je otkrila da je reč o tretmanu koji koristi kako bi održala svoje lice blistavim i negovanim tokom boravka u rijalitiju. Ona je istakla da je reč o maski za lice koja sadrži specijalne sastojke koji hidriraju i revitalizuju kožu. Ovaj neobičan tretman izazvao je znatiželju gledalaca, ali i pohvale za Mileninu posvećenost nezi kože čak i u izazovnim uslovima rijalitija.

 

S obzirom na to da su se slike sa maskom za lice proširile društvenim mrežama, mnogi gledaoci su izrazili svoje mišljenje o ovom neobičnom tretmanu nege kože. Dok su neki izrazili oduševljenje Mileninom predanošću nezi kože čak i u rijaliti okruženju, drugi su bili znatiželjni da saznaju više o samom tretmanu i njegovim efektima.


Milena Kačavenda je istakla da joj je važno da održava negovanu kožu, te da je odlučila da pokaže svoj tretman nege kože čak i u rijaliti okruženju. Ova iskrenost je izazvala pozitivne reakcije kod gledalaca, koji su istakli da je važno promovisati brigu o koži i telu, bez obzira na okolnosti.

Iako su se slike sa beličastom maskom na licu Milene Kačavende na prvi pogled mogle učiniti neobičnim, otkrivenje da je u pitanju tretman nege kože pokazalo je da je Milena posvećena održavanju svog izgleda čak i u rijaliti okruženju. Njen primer može poslužiti kao podsticaj da se briga o koži i telu promoviše kao važan deo svakodnevnog života, bez obzira na okolnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading