SVI BRUJE O TAJNOJ ŠIFRI VANJE I STANISLAVA: Zbog jedne plišane igračke se Ša TRESE TLO POD NOGAMA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.03.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja je sinoć objasnila šta je značio "Plavi medvedić", a i danas svi bruje o ovome!

SVI BRUJE O TAJNOJ ŠIFRI VANJE I STANISLAVA: Zbog jedne plišane igračke se Ša TRESE TLO POD NOGAMA! (FOTO)

Foto: instagram, pink/printscreen

Stanislav Krofak Pantera juče je proslavio svoj rođendan u "Eliti", a između ostalog, dobio je i čestitku od "Plavog medvedića" i plišanu igraču. Mnogi su posumnjali da se radi o Vanji Ignjatović, sada već bivšoj supruzi Nenada Aleksića Ša, koja se oglasila javno na društvenoj mreži Instagram i otkrila šta ovo znači. Od sinoć svi bruje o ovome.

Republika

Foto: instagram.com

Objava Vanje Ignjatović

- Plavi medvedić ima samo jedno značenje, a to je da je sve u redu napolju i da je ispao pravi gospodin, za razliku od pojedinih ološa - napisala je Vanja pa dodala:

- Znam, Šaki, da bi voleo da Stanislav i ja imamo neki dil, ali ne, opet se pereš na pogrešan način! Ha-ha-ha, nema potrebe da vas mi bolimo... Ljubomora je čudo, ali razumem, niste navikli na istinu, već na laži, jer to jedino znate. To je vaša struka - napisala je Vanja pa se ponovo direktno obratila Ša.

- Bolje poradi na svom odnosu i svojoj glavi, nego što imaš neke strategije u ludoj glavi, Šaki! - zaključila je ona putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: printscreen

Čestitka Vanje Ignjatović

"Ša se trese tlo pod nogama", "Vanja još jednom unakazila Ša", "To, Vanja, carice", "Stanislav je pravi gospodin", samo su neki od komentara ispod ove objave.

Podsetimo, Ša je odmah izrazio svoju sumnju da su Vanja i Pantera zajedno, a "Plavi medvedić" ga je dodatno naterao da misli o ovome. Vanjina čestitka je glasila:

- Srećan rođendan, Stanislave. Ušao si kao gospodin, pa da tako i izađeš, pa da proslavimo napolju tvoj izlazak. Sve je super imaš ogromnu podršku. Vidimo se uskoro, plavi medvedić - glasila je čestitka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading