ŠA OGOVARAO MIONU U PUŠIONICI! POMENUO DA SU MU SVE BIVŠE ISTE! Zbog ovoga će tek da nastane haos! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper ne shvata šta može da izazove kod devojke!

ŠA OGOVARAO MIONU U PUŠIONICI! POMENUO DA SU MU SVE BIVŠE ISTE! Zbog ovoga će tek da nastane haos! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesni Elite Nenad Aleksić Ša poverio se cimerima u pušioni, pa je objasnio da sumnja kako se uvek lepi za isti profil devojke, te je sadašnju, Mionu Jovanović uporedio sa bivšim partnerkama. On je o svemu pričao sa dozom besa, pa će biti veselo ako dođe do toga da se u emisiji prikaže snimak na kom će se sve čuti i videti.

- Miona ima mnogo kvaliteta i predobro mi je sa njom. Kad nas uhvati ludilo onda ništa ne možemo da uradimo, skačemo jedno na drugo i sve vreme se ujedamo! Ja sam živčana osoba i tu ne mogu ništa da promenim. Drago mi je što to nekako izađe iz mene, ništa ne treba da se trpi i da se drži u sebi - pričao je reper, sa čime su se i njegovi cimeri složili.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Ša

Podsećamo, reper Nenad Aleksić Ša ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem i ljubomornim scenama koje priređuje Mioni Jovanović, a sve nakon ulaska njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka Pantere u rijaliti. Između ostalog, Ša je tražio od Mione da uvek bude udaljena bar 200 metara od stanislava, a ovaj snimak je postao viralan na društvenim mrežama.

Snimak je zasmejao i bivšeg zadrugara Filipa Cara, koji je ga je podelio na društvenoj mreži Instagram. 

- Svirepa ljudina!!! Obožavam te, Šone ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha - napisao je Car putem storija.

Ša je sve češće meta podsmeha na društvenim mrežama, a njenog snimak od sinoć takođe je izazvao veliku pažnju. Naime, Ša je zasmetalo što je Miona uhvatila Panterin pogled u ogledalu, pa je otišao da drami kod garažnih vrata, a publika ga je osudila.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading