GLASAO BIH ZA SEBE DA ME IZBACE ODAVDE! Janjuš za crnim stolom kroz šalu rekao šta stvarno misli! ANELI ZANEMELA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.03.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš nikad iskrenije o svom učešću!

GLASAO BIH ZA SEBE DA ME IZBACE ODAVDE! Janjuš za crnim stolom kroz šalu rekao šta stvarno misli! ANELI ZANEMELA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš kaže da bi rado voleo da izađe iz rijalitija, a sve zato što mu treba odmor od partnerke Aneli Ahmić. On kaže da ne bi bilo loše kad bi mogao sam da se izglada da izađe, pa je potom glasao za naj ženu, što je bio isprva i zadatak od strane produkcije.

Mislim da je Stefani zaslužila da bude izglasana. Ona se nikada ne utrkuje ni za šta - kazao je Munjez.

Jelena. Zna se i zbog čega - kazao je Janjuš.

Ja bih da glasam za Slobu, šalim se - kazao je Janjuš.

I ja ću da se šalim - kazao je Sloba, da bi Janjuš nastavio da se šali.

- Što se mene tiče, dajte izglasajte mene da odmah izađem odavde! Mogu napolje, dosta mi je više da se ovde gnjavim sa svakojakim ljudima i da me Aneli gnjavi. Hoću da se smirim malo, ako može da odem na neku planinu i da se sklonim od sveta na neko vreme! 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Ahmić

 

Podsećamo, nakon što je Aneli Ahmić obavila razgovor sa sestrom Sitom Ahmić prošle noći, ona je otišla kod svog dečka Marka Janjuševića Janjuša kako bi mu prepričala šta je sve saznala. Aneli je saopštila Janjušu o eksplicitnom snimku koji se pojavio na kom je Asmin Durdžić. 

Foto: ATA Images

Asmin Durdžić

 

 Asmin je tvrdio da je na spornom snimku Sita Ahmić, Anelina sestra, što je javnost šokiralo. Međutim, Sita je istakla da je sa Asminom na snimku muškarac, što je Aneli izbezumilo. 

No, kada je ispričala Janjušu, on je delovao vrlo nezainteresovano za priču, te nije želeo da komentariše, samo je Aneli poručio da je znala sa kime je živela prethodnih godina, što je nju dodatno poljuljano. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kraki

04.03.2024 15:12

Janus je uvredio Slobu sa sejackom salom, ako voli da se sali neka se sali na svoj racun