DALILA DRAGOJEVIĆ DOBILA OTKAZ NA PINKU?! Voditeljka nestala sa malih ekrana, fanovi traže objašnjenje!

Autor:

Zadruga

02.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju gde je nestala Dalila Dragojević i zašto više ne vodi emisiju "Pitam za druga".

DALILA DRAGOJEVIĆ DOBILA OTKAZ NA PINKU?! Voditeljka nestala sa malih ekrana, fanovi traže objašnjenje!

Foto: ATA Images, Nemanja Pančić

Rijaliti zvezda Dalila Dragojević, koja je postala poznata kao pobednica rijalitija "Parovi" i drugoplasirana učesnica "Zadruge", poslednjih meseci posvećuje se pretežno snimanju sadržaja za društvenu mrežu Tiktok. Ona je postala prepoznatljiva po svojim maratonskim Tiktok lajvovima koji neretko traju i do 20 sati bez prekida.

Spekulacije o Dalilinoj zaradi putem ove platforme ne jenjavaju, a procenjuje se da popularna influenserka nedeljno zarađuje više od 10.000 evra. Nedavno je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu da je postala prva osoba sa Balkana koja je osvojila LIVE PRO 

status na TikToku, što joj donosi brojne beneficije kada je u pitanju snimanje lajvova.

Dalila je trenutno ostvarena i na ljubavnom planu, međutim, njeni fanovi su se pitali gde je nestala, s obzirom da je vrlo retko viđaju u emisiji, koju inače vodi na RED-u. Dok su jedni posumnjali da je zbog dečka i eventualne selidbe dala otkaz, drugi su krenuli da komentarišu da je Dalila dobila otkaz. Ipak, na njenom Instagram profilu i dalje u opisu stoji zanimanje "TV lice", pa nije isključeno da je samo privremeno odsutna.

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Dalila Dragojević

 

- "Šta se dešava sa Dalilom, gde je ona?", "Dalila dobila otkaz?", "Dalila nam je izgleda i ovde dobila otkaz", "Da li se Dalila već preselila, šta je sa njom?"... - glasili su samo neki od komentara na ovu temu.

Ipak, kako se publika neprestano pita šta je istina, očekujemo da se Dalila oglasi na ovu temu i odgovori na pitanja zašto je trenutno nema u emisijama i kada gledaoci mogu da očekuju njen povratak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Bata Laki

02.03.2024 12:03

Koja crna voditeljka, ovaj svet je totalno skrenuo ako ovakve radpandrkače bave poslom u medijima.

Veronika

03.03.2024 07:32

@Bata Laki - Tv Pink prednjaci, sto si veca budala, zlobnija, pokvarenija to su ti kvalifikacije za tv lice....ova tv lice??? Kupite joj kartu u jednom pravcu. Pravac Supak.

Nana

03.03.2024 15:27

Kakav kanal, takve i voditeljke. Ko to još i gleda osim sirotih penzosa i to onih baš zatucanih. Cast izuzetcima.

Cvetić

06.03.2024 15:05

Pa ona je i dalje Dragojević, iako se razvela i varala čoveka javno! To što joj stoji u opisu profila i dalje da radi za Red, isto ne mora da znači ništa.... vrati prezime Dejanu, jer ga ne zaslužuješ!! Svi smo gledali kako si ukaljala čast nečiju i prezime, sa burmom na ruci jahala drugog. Mujkić je za nju pravo!