ISPLIVALA GOLIŠAVA FOTKA! Dejan Dragojević se fotografisao u ogledalu! Žene poludele zbog selfija! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.03.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti učesnik zna šta radi!

ISPLIVALA GOLIŠAVA FOTKA! Dejan Dragojević se fotografisao u ogledalu! Žene poludele zbog selfija! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević fotografisao se posle treninga u teretani, pa je objavio fotografiju na društvenim mrežama. Ovoj slici su se najviše obradovale pripadnice lepšeg pola, koje su mu komplimente pisale i u komentarima ispod objave.

Nakon što je posle prevare bivše supruge Dalile apsolutno izdominirao tokom učešća u rijalitiju, pobednik je odlučio da baci akcenat na poboljšanje fizičkog izgleda. 

Dejan je postao redovan u teretani, pa redovno pokazuje svoje umeće na raznim spravama. Zdrav život evidentno prija Dragojeviću, pošto je poslednja fotka "oborila" gorepomenutu društvenu mrežu. 

Foto: Instagram printscreen

Dejan Dragojević posle treninga

 

Dragojević je zagolicao maštu ženskoj populaciji slikom nagih, širokih leđa. Trud koji mesecima unazad ulaže definitivno se isplatio - Dejan nikad nije izgledao bolje.

On je nedavno ispričao da se trudi da uvek radi na sebi, pa tako izbegava da bilo šta ružno priča o rijaliti učesnicima. 

Ja sam neko ko je sa svima dobar, i dan danas sam sa svima njima dobar, niti nešto loše komentarišem. Komentarišem samo učesnike kao učesnike, kao što sam uradio i kada sam otišao na Elitoviziju. Moja saradnja sa njima je uvek bila fenomenalna, i kada su imali problem, kada je trebalo da se gasi rijaliti ja sam tad branio "Pink", i i dalje stojim pri tome da rijaliti treba da se mota po televiziji - objasnio je Dejan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading