NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA MILICE ZAVETNICE I NJENE SESTRE, POZNATE GLUMICE! Mirjana i Milica zagrljene i nasmejane!

Autor:

Vesti

28.02.2024

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Đurđević Stamenkovski, predsednica političke partije Zavetnici u zagrljaju sestre Mirjane Đurđević, poznate srpske glumice.

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA MILICE ZAVETNICE I NJENE SESTRE, POZNATE GLUMICE! Mirjana i Milica zagrljene i nasmejane!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Milica Đurđević

Vest da je sestra poznate srpske političarke Milice Đurđević Stamenkovski, polularna glumica Mirjana Đurđević iznenadila je mnoge, a portal Republika došao je do njihove zajedničke fotografije. 

Foto: Privatna arhiva

Milica Đurđević Stamenkovski i Mirjana Đurđević

Naime, na njoj su Milica i njena sestra Mirjana pozirale zagrljene i nasmejane, što dokazuje da su u veoma dobrim odnosima. 

Đurđević Stamenkovski se ovim povodom oglasila za naš portal i istakla da je tačno da su one sestre, te da je veoma ponosna na Mirjanu, sa kojom je, kako ističe, odrasla u zajedničkoj porodičnoj kući u Kaluđerici.

- Tačno je. Mirjana je moja sestra po ocu. Starija je od mene 13 godina. Odrasla sam uz nju u našoj rodnoj kući u Kaluđerici. Rano je počela da se bavi glumom i još pre akademije je igrala u pozorištu. Obožavala sam da idem na njene predstave, a u jednoj smo čak i zaigrale zajedno. Nagovarala me je da pođem tim stopama, ali gluma je ipak njen poziv, a ja sam uvek odana publika kada Mira tumači neku ulogu - kazala je ona i dodala:

Ponosna sam na uspeh koji je napravila, ali šira javnost će tek upoznati raskoš njenog talenta. Igrala je monodramu Čučuk Stanu po tekstu koji je napisao naš pokojni otac. Gledala sam je na desetine puta i iznova plakala kao da je prvi. Uspela je da bude autentična i svoja. Takva je i privatno. Viđamo se redovno, izlazimo zajedno, okupljamo se praznike. Jako se obradovala kada su se rodili moji dečaci, kaže da ih podjednako voli, ali da će Strahinja biti mangup na tetku!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
MajkaRajka

28.02.2024 16:02

Sad još više volim Milicu!