SVE SU TAMO GORE OD ANELI! Marijana Zonjić iskreno o Ahmićki, evo šta misli o njenoj vezi sa Janjušem!

Autor:

Zadruga

01.03.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije štedela ni Ša i Mionu!

SVE SU TAMO GORE OD ANELI! Marijana Zonjić iskreno o Ahmićki, evo šta misli o njenoj vezi sa Janjušem!

Foto: Red tv printscreen

Bivša zadrugarka Marijana Zonjić kaže da je mnogo devojaka po ponašanju gore od Aneli Ahmić, koju svi u Eliti prozivaju zbog veze sa Markom Janjuševićem Janjušem, pa je rekla da ne misli da je loša osoba. Marijana je rekla da se čak čula sa njenom sestrom Sitom Ahmić, pa smatra da je normalno da se neko u rijaliitju zaljubi jer to nije nešto što se lako kontroliše.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Aneli nije loša osoba. Ne verujem da je pokvarena kao većina devojaka tamo. Verujem da se zaljubila u Janjuša, ali mislim da je sa njim ušla u vezu u pogrešnom trenutku. Mislim naravno na sve ono što se Janjušu izdešavalo. Zato su je neki možda osudili, zapravo su ih oboje osuđivali, ali ja ne bih to tako uradila.Uglavnom, ne želim da kažem bilo šta ružno za tu devojku - rekla je Marijana, pa se osvrnula na odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Što se Nenada tiče, moram da kažem da mi je žao tog dečka! Mionu iskreno boli uvo u kakvom će oni odnosu da budu u budućnosti, a on se cima do te mere da mu nije dobro. On krene da ljubomoriše, da se nervira, da peni, a ona se ponaša kao da je sve to lagano i da nemaju nikakvih problema. On će da poludi posle ove sezone rijalitija! Nadam se da to neće da se desi, ali sve ukazuje na jedno! Oni su mi ovako slatki, ali mislim da treba da se srede i da se ne ponašaju kao da su u obddaništu. Milioni ljudi gledaju šta se tamo dešava, tako da eto, to je moj savet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading