KAKAV TRANSFER BLAMA ANELI AHMIĆ! Javnost ŠOKIRANA njenim NEZNANJEM - "Najdublja reka je 200 metara"

Autor:

Zadruga

01.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opšta informisanost Aneli Ahmić zabrinjavajuća!

KAKAV TRANSFER BLAMA ANELI AHMIĆ! Javnost ŠOKIRANA njenim NEZNANJEM - "Najdublja reka je 200 metara"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite, Aneli Ahmić, nedavno je postala predmet ismejavanja zbog svog nedostatka opšteg znanja. Njen partner, Marko Janjušević Janjuš, često je postavljao pitanja koja su bila izazovna za Aneli, dok se on smeškao i držao za glavu dok je ona pokušavala da odgovori.

Na primer, kada je postavio pitanje o glavnom gradu Konga, Aneli je odgovorila "Nizozemske", a na pitanje o broju stanovnika Kine, rekla je "Dva'es milijardi". Njeno opšte znanje takođe je dovedeno u pitanje kada je netačno odgovorila na pitanja o dubini mora, visini aviona i brzini leta aviona. Takođe, navela je da je najveća životinja na svetu gorila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš ispituje Aneli Ahmić

 


Ovakvi trenuci iz emisije Elite privukli su pažnju gledalaca i izazvali raspravu o nivou opšteg obrazovanja takmičara. Aneli Ahmić je postala tema mnogih diskusija na društvenim mrežama, a njen nedostatak opšteg znanja izazvao je različite reakcije među publikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 


Nakon emitovanja ovih scena, društvene mreže preplavile su komentari o Aneli Ahmić i njenom nedostatku opšteg znanja. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o tome da je neprihvatljivo ismejavati nečije nedostatke, dok su drugi podržali Marka Janjuševića Janjuša i smatrali da takva pitanja dodaju zabavni element emisiji.

 

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 


Ova situacija pokrenula je širu raspravu o tome kako treba postupati sa takmičarima koji se suočavaju sa izazovima u određenim oblastima, posebno kada su ti izazovi javno prikazani. Mnogi su istakli da bi trebalo pružiti podršku i razumevanje takmičarima umesto ismevanja njihovih nedostataka.

Aneli Ahmić postala je predmet interesovanja javnosti zbog nedostatka opšteg znanja, a njeni odgovori na postavljena pitanja izazvali su različite reakcije među gledaocima. Ova situacija podstakla je raspravu o odnosu prema takmičarima koji se suočavaju sa izazovima u javnim emisijama, ističući potrebu za poštovanjem i podrškom, bez obzira na nedostatke koje mogu imati.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading