DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI! Stanija pozakala luks stan u Majamiju! Ovaj luksuz se ne viđa svakog dana! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.03.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta uživa za sve pare!

DA VAM SE ZAVRTI U GLAVI! Stanija pozakala luks stan u Majamiju! Ovaj luksuz se ne viđa svakog dana! (FOTO)

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Starleta Stanija Dobrojević trenutno se baškari u Majamiju gde i radi, pa je sada na društvenim mrežama okačila nekoliko snimaka na kojima se vidi stan u kom odseda. Naime, njoj je od početka bilo bitno da ima teretanu nedaleko od mesta gde živi, pa je sporna zgrada bila odličan izbor jer pokriva sve njene apetite.

Pogled iz nove kuće - napisala je Stanija, dok je snimala sa terase šta se sve vidi iz njenog stana.

Foto: Instagram printscreen

Stanija Dobrojević uživa za sve pare

 

Zgrada takođe ima i dva bazena, što je retkost čak i za luksuzne stambene objekte. Zgrada gde se doselila poseduje salu za sastanke, što će joj omogućiti da obavlja poslovne obaveze.

- Sve se nalazi u zgradi, ne moram da izlazim iz nje! Nova gradnja i sve mladi ljudi! Trenutno gde živim je prelepo, ali oko mene sve penzioneri. Nisam ni ja mladunče, ali obučem tanga kupaći, a bake i deke zevaju no no... Idem u urbaniji deo - poručila je Stanija.

Podsetimo, Staniju je prošle godine, kada se vratila u Ameriku, u Nju Džersi, dočekala neprijatnost jer je kuću gde je živela vlasnica prodala i sve starletine stvari prebacila u skladište.

Foto: instagram.com

Stanija Dobrojević uživa za sve pare

 

- Novi početak od nule! Plašila sam se dolaska u SAD! Kuća u kojoj sam živela svih ovih godina je prodata! Mislila sam drmnuće me nostalgija, kad ono ništa! Sada idem po svoje stvari u ovim skladištima, ali sam preponosna na sve što sam uradila i šta sam postigla. Idemo dalje - napisala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading