STANIJA DOBROJEVIĆ KUPILA NOVI LUKS STAN U AMERICI: Starleta potpisala UGOVOR, ima DVA BAZENA i teretanu, a tek OVAJ detalj da vidite!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević kupila novu lukg gajbu.

STANIJA DOBROJEVIĆ KUPILA NOVI LUKS STAN U AMERICI: Starleta potpisala UGOVOR, ima DVA BAZENA i teretanu, a tek OVAJ detalj da vidite!

Foto: Instagram.com

Poznata srpska starleta Stanija Dobrojević nedavno je obradovala svoje pratioce na društvenim mrežama objavom da je pronašla novi dom u Americi. Stanija je sa oduševljenjem podelila vest da je potpisala ugovor za luksuzan stan i da se uskoro seli iz svog dosadašnjeg doma u potpuno novi prostor koji obiluje modernim pogodnostima.


Svojim fanovima je otkrila da će njen novi dom imati sopstvenu teretanu u zgradi, što je za nju posebno važno jer redovno vežba i vodi računa o svom fizičkom izgledu. Pored toga, istakla je da će imati privilegiju da uživa u dva bazena, što je retkost čak i za luksuzne stambene objekte. Dodatno, istakla je da je oduševljena činjenicom da njen novi dom poseduje salu za sastanke, što će joj omogućiti da obavlja poslovne obaveze iz udobnosti svog doma.

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević

 


Ovom objavom Stanija je privukla pažnju svojih pratilaca koji su bili oduševljeni njenim novim korakom ka luksuzu i udobnosti. Mnogi od njih su izrazili divljenje i poželeli joj sreću u novom domu.

Stanijina odluka da se preseli i pronađe novi dom u Americi predstavlja korak ka ostvarenju njenih poslovnih ciljeva i životnih ambicija. Njen novi dom obećava da će joj pružiti udobnost, luksuz i praktičnost na jednom mestu, te se sa nestrpljenjem očekuje da podeli više detalja o svom novom životu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Zoran

27.02.2024 19:15

Kako kupila bre stan, ovo je apartmanski kompleks u kojem ona rentira apartman. Na njenu žalost ima nas koji tamo živimo pa dobro znamo kako to izgleda.

Andrija

28.02.2024 10:46

@Zoran - Ima nas koji znamo da papir sve trpi.

Solo

28.02.2024 00:58

U tom iznajmljenom stanu snima sexi fotke pa ih posle preprodaju raznim magazinima a mozda tu ima i vise posla nego samo snimanje ribice i sika..

Dusan

28.02.2024 02:55

Ova isluzena starleta iz Rume, upinje se iz sve snage da jos uvek bude prisutna na javnom prostoru. Pusta svoje poze iz svog rentiranog apartmana. Ko jos uvek hoce da gleda ovu penzionerku kraj toliko lepih i mladih starleta. Stanojka vreme je da se prikacis nekom starkanu kako bi obezbedila svoju starost jer nikada nisi radila.