BILA SAM TRUDNA, UDARAO ME DOK NIJE KRENULA KRV! Šok-ispovest Aneli Ahmić o Asminu! Učesnici Elite se skamenili OD ŠOKA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je bio u šoku nakon svega što je čuo!

BILA SAM TRUDNA, UDARAO ME DOK NIJE KRENULA KRV! Šok-ispovest Aneli Ahmić o Asminu! Učesnici Elite se skamenili OD ŠOKA! (FOTO)

Foto: TV Pink

U toku emisijie "Gledanje snimaka" Aneli Ahmić ponovo je potegla priču o bivšem partneru Asminu Durdžiću, pa je rekla da se bolesno ponašao prema njoj. Ona kaže da je on udarao dok je bila u drugom stanju, te i da nije mario za to što joj je pošla krv na nos.

- To je bilo tri minuta od stana ne znam tačno, ne mogu se setiti sad tog detalja. Ne bojim se ja Asmina, Nikica nas nije zatekao kad smo se bili. On je mene udario i krenula mi je krv iz nosa. Nismo se bili, ja sam bila trudna. Tu smo se mi svađali dva tri sata i Asmin je manipulisao Nikicu stalno. Sita je isto imala problema sa Nikicom-rekla je Aneli, pa je nastavila:

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić u haosu posle priče o Asminu

 

- Tada sam čak razgovarala i sa roditeljima, oni su mi rekli da malo razmislim ipak smo imali malo dete, ja to sve razumem, njegova majka mi je poslala poruku umesto Asminu gde je mene napljuvala, a ja bila trudna u sedmom mesecu. Ja sam bila u tom braku i šta da radim ne kajem se što sam bila sa njim, da nije bilo njega ne bih dobila najlepše dete na svetu, nije on prvi muškarac kome sam davala vetar u leđa, ja sam pokušavala da mu dam šansu.

Foto: Tv Pink

Asmin, Janjuš i Aneli Ahmić

 

Sve ovo slušao je Marko Janjušević Janjuš, koji je potom prokomentarisao da je šokiran time što je čuo.

- Zbrka mi je u mozgu, ima tu mnogo situacija koje nisu normalne, zamisli da šutiraš nekoga kad je trudan, to su monstruozne stvari. Razumem tu potrebu što je imala da se miri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Leeloo

01.03.2024 21:18

Asmine pocecu da te smatram da si u dogovoru sa Aneli ili da si malouman.Nakon svih optuzbi,prijetnji koje dobijas od Janjusevica ti ne uzimas advokata.Covjece dragi ti placas svaki mjesec lizing za auto koji nije kod tebe i ne prijavljujes to,ne prijavljujes Aneli sto je bez tvoje saglasnosti ostavila dijete.ovo je 21 vijek ne ostavljaju se djeca babama,tetkama .Dijete ti je izlozeno javnosti krse se djecija prava ,raspravlja se o tvom djetetu na tv,drustvenim mrezama ,rijalitijima.Meni se cini da ste vi kao neka hipi sekta u kojoj je ljubav na ulici ok ,na tv ,portalima.Iz kakvih ste vi to porodica pagana.