ANĐELA ĐURIČIĆ OTIŠLA NA REMONT: Bivša zadrugarka odlučila da PROMENI lični opis! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.02.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka se oglasila nakon tretmana u salonu!

ANĐELA ĐURIČIĆ OTIŠLA NA REMONT: Bivša zadrugarka odlučila da PROMENI lični opis! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić pohvalila se svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, te priznala da je otišla na remont. Anđela se uslikala u liftu zgrade u kojoj je posetila jedan kozmetički salon, a kako je otkrila na engleskom jeziku, uradila podizanje obrva, nokte i trepavice.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić se oglasila na Instagramu

Inače, nedavno je u javnost isplivao snimak od letos, kada je Anđela Đuričić upala u stan Zvezdana Slavnića na Novom Beogradu.

Anđela je upala u stan sa namerom da pokupi garderobu i lične stvari, ali je umesto toga započela žestoku svađu sa Zvezdanom. Njeno vrištanje i dreka nisu prošli neprimećeno, podigavši na noge celu zgradu. Zvezdan je, iznenađen njenim neočekivanim dolaskom, odlučio da snimi njen ispad, te je mobilnim telefonom zabeležio celu situaciju, a snimak su preneli domaći mediji.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela često posćeuje salone nakon raskida sa Zvezdanom

Društvene mreže su brujale o ovom događaju, a mnogi su izrazili svoje mišljenje o ponašanju Anđele i Zvezdana. Ova situacija je pokrenula raspravu o tome koliko su ljubavni odnosi kompleksni i kako se emocije mogu ispoljiti na neočekivane načine.

Anđela se na ovu temu nije previše oglašavala, a čini se da je odlučila sve vezano za Zvezdana da ostavi iza sebe i nastavi svojim putem, a sada je otišla na remont, kako bi se osvežila i opustila. Podsetimo, Đuričićeva je do veze sa Slavnićem u "Zadruzi" važila za jednu od najnegovanijih takmičarki, a izgleda je odlučila da povrati staru reputaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

28.02.2024 21:30

Karakter i dusu ne moze popraviti kod plasticara,ostace olos zauvijek