ŠOK, ŠOK, ŠOK! Ivan Marinković ostavio cimere BEZ TEKSTA - evo šta spaja Gocu Tržan i Jelenu Ilić!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičar "Elite" otkrio nešto što je sve šokiralo!

ŠOK, ŠOK, ŠOK! Ivan Marinković ostavio cimere BEZ TEKSTA - evo šta spaja Gocu Tržan i Jelenu Ilić!

Foto: ATA Images

Danas su učesnici "Elite" imali debatu na temu "da li je bolji dobar razvod od lošeg braka". Voditelj Ivan Marinković dobio je reč, te izneo šokantni detalj o Goci Tržan i svojoj sadašnjoj supruzi Jeleni Ilić Marinković.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković šokirao takmičare "Elite"

- Evo ti primer. Ko je bio prvo, a ko drugo mesto u "Zadruzi 5"?! Narod je podržao razvod i prevaru i ljubav... Žena koja je venčala mene i Jelenu, kada smo došli po venčani list, rekla mi je da joj je muž matičar, koji je venčao mene i Gocu - rekao je Marinković.

Inače, Goca je nedavno pričala o razvodu od Ivana.

- Imam još uvek situaciju, što je najgore od svega. Nakon 13 godina od razvoda. Ja ne čitam to, mi u kući verovali ili ne, evo sada da uđeš kod mene u kuću, ne možeš da nađeš nijedne novine, mi ne kupujemo novine, moj muž, ja i moje dete na telefonima nemamo portale i novine jer nas tu uopšte ne zanima. Mi živimo svoj život sa svojim prijateljima u svom nekom svetu koji nema veze sa tim. Ovo je moj posao, moje dete to zna, izuzetno je naporno i teško sačuvati svoje dete i napraviti ga na normalnu moralno, etički, socijalno jednu zdravu osobu u tom okruženju i sa tim nekim balastom koji joj je stalno na leđima, međutim uspela sam tako što sam puno pričala, tako što nisam ništa krila, tako što nisam trovala svoje dete - istakla je Goca, pa nastavila:

Republika

Foto: ATAImages

Goca Tržan i Ivan Marinković

- Nažalost, moje dete moralo je da se otruje u novinama i na portalima, ali ja je nisam trovala, ja sam se trudila, naprotiv, ja sam dobila nekoliko puta od nje baš onako žustro i ozbiljno pitanje: "Zašto mi ti nisi rekla da se ovo desilo?", ja kažem: "Ali zašto ja to da ti govorim, ja ne želim tebe da trujem, ja ne želim da ti mrziš nekoga, naročito svog biološkog oca, ja to tebi ne želim a drugo, ne želim da te oteram od sebe ti si najbolja osoba, ti si najvažnija osoba u mom životu najvažnija, ja ne želim da te izgubim zbog toga što ću da neki svoj ego zadovoljavam i da neke svoje greške ispravljam tako što ću tebi da objašnjavam". Tako da, tako sam uspela, uspela sam tako što sam zadržala svoj život i svoje dete - rekla je pevačica, pa dodala:

- Ona je baš jako pametna i vrlo je na vreme shvatila da biti poznat u Srbiji uopšte ti ne donosi ništa dobro, naročite ako si žena. Ja želim da ona izabere svoju igru i svoja pravila igre jer recimo ona bi volela bude producent, filmski ili video producent i ona bi to sjajno radila jer ona jako dobro poznaje naš posao, ona gledajući mene i Rašu, Raša ima video produkciju i on se bavi time, ona jako dobro razume to, a pritom je žuća račundžija ona je opasna, jako je opasna i mislim da će ona to ako bude izabrala jako dobro da radi - otkrila je Goca u emisiji "Balkanskom ulicom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading