ŠOK, ŠOK, ŠOK! Ivan Marinković ostavio cimere BEZ TEKSTA - evo šta spaja Gocu Tržan i Jelenu Ilić!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičar "Elite" otkrio nešto što je sve šokiralo!

ŠOK, ŠOK, ŠOK! Ivan Marinković ostavio cimere BEZ TEKSTA - evo šta spaja Gocu Tržan i Jelenu Ilić!

Foto: ATA Images

Goca, Ivan, Jelena

Danas su učesnici "Elite" imali debatu na temu "da li je bolji dobar razvod od lošeg braka". Voditelj Ivan Marinković dobio je reč, te izneo šokantni detalj o Goci Tržan i svojoj sadašnjoj supruzi Jeleni Ilić Marinković.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković šokirao takmičare "Elite"

- Evo ti primer. Ko je bio prvo, a ko drugo mesto u "Zadruzi 5"?! Narod je podržao razvod i prevaru i ljubav... Žena koja je venčala mene i Jelenu, kada smo došli po venčani list, rekla mi je da joj je muž matičar, koji je venčao mene i Gocu - rekao je Marinković.

Inače, Goca je nedavno pričala o razvodu od Ivana.

- Imam još uvek situaciju, što je najgore od svega. Nakon 13 godina od razvoda. Ja ne čitam to, mi u kući verovali ili ne, evo sada da uđeš kod mene u kuću, ne možeš da nađeš nijedne novine, mi ne kupujemo novine, moj muž, ja i moje dete na telefonima nemamo portale i novine jer nas tu uopšte ne zanima. Mi živimo svoj život sa svojim prijateljima u svom nekom svetu koji nema veze sa tim. Ovo je moj posao, moje dete to zna, izuzetno je naporno i teško sačuvati svoje dete i napraviti ga na normalnu moralno, etički, socijalno jednu zdravu osobu u tom okruženju i sa tim nekim balastom koji joj je stalno na leđima, međutim uspela sam tako što sam puno pričala, tako što nisam ništa krila, tako što nisam trovala svoje dete - istakla je Goca, pa nastavila:

Republika

Foto: ATAImages

Goca Tržan i Ivan Marinković

- Nažalost, moje dete moralo je da se otruje u novinama i na portalima, ali ja je nisam trovala, ja sam se trudila, naprotiv, ja sam dobila nekoliko puta od nje baš onako žustro i ozbiljno pitanje: "Zašto mi ti nisi rekla da se ovo desilo?", ja kažem: "Ali zašto ja to da ti govorim, ja ne želim tebe da trujem, ja ne želim da ti mrziš nekoga, naročito svog biološkog oca, ja to tebi ne želim a drugo, ne želim da te oteram od sebe ti si najbolja osoba, ti si najvažnija osoba u mom životu najvažnija, ja ne želim da te izgubim zbog toga što ću da neki svoj ego zadovoljavam i da neke svoje greške ispravljam tako što ću tebi da objašnjavam". Tako da, tako sam uspela, uspela sam tako što sam zadržala svoj život i svoje dete - rekla je pevačica, pa dodala:

- Ona je baš jako pametna i vrlo je na vreme shvatila da biti poznat u Srbiji uopšte ti ne donosi ništa dobro, naročite ako si žena. Ja želim da ona izabere svoju igru i svoja pravila igre jer recimo ona bi volela bude producent, filmski ili video producent i ona bi to sjajno radila jer ona jako dobro poznaje naš posao, ona gledajući mene i Rašu, Raša ima video produkciju i on se bavi time, ona jako dobro razume to, a pritom je žuća račundžija ona je opasna, jako je opasna i mislim da će ona to ako bude izabrala jako dobro da radi - otkrila je Goca u emisiji "Balkanskom ulicom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading