JOVANA JEREMIĆ TUŽILA BIVŠU ZADRUGARKU: Voditeljka završila na SUDU, otkriveni svi detalji TUŽBE!

Autor:

Zadruga

27.02.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić podnela tužbu protiv bivše zadrugarke.

JOVANA JEREMIĆ TUŽILA BIVŠU ZADRUGARKU: Voditeljka završila na SUDU, otkriveni svi detalji TUŽBE!

Foto: ST/Nebojša Mandić

Jovana Jeremić

Danas ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu primećena je poznata pevačica i rijaliti zvezda Saška Karan u pratnji svog supruga Aleksandra Gazivode. Njihov dolazak izazvao je znatiželju javnosti, a razlog njihove posete sudu otkrio je upravo Saškin suprug. Naime, par se našao na sudu zbog tužbe koju je podigla voditeljka Jovana Jeremić.

Foto: printscreen/RTVPink

Jovana Jeremić u Novom jutru

 

Saška je otišla za Vukovar. Bili smo na suđenju jer je neko izvukao iz konteksta Saškinu izjavu i okačio na Tik tok. Pa je Jovana tužila. Saška nema ništa protiv nje, to je ono što mogu da kažem. Rešiće se sve - izjavio je Aleksandar Gazivoda, Saškin muž za Blic gde pritom nije otkrio tačan razlog.

Saška Karan i njen suprug su se našli na sudu zbog tužbe koja je proizašla iz izjave pevačice koja je završila na društvenim mrežama. Prema rečima Alekandra Gazivode, izjava Saške Karan je izvučena iz konteksta i objavljena na TikToku, što je dovelo do tužbe voditeljke Jovane Jeremić. Gazivoda ističe da Saška nema ništa protiv Jovane te da veruje da će se ceo slučaj rešiti na zadovoljstvo svih strana.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Saška Karan

 

S druge strane, Jovana Jeremić je jednom prilikom prokomentarisala Saškine navode o njoj. Naglasila je da je ne uzbuđuju takve izjave te da je bitno ko iznosi određene tvrdnje, a ne sama sadržina istih. "Da bi neko narušio moj ugled, mora on prvo da ga ima", istakla je Jovana, jasno dajući do znanja da je njeno samopouzdanje neuzdrmano ovakvim situacijama.

- Da bi neko narušio moj ugled, mora on prvo da ga ima - rekla je Jovana kratko i jasno, naglašavajući da je ovakve izjave uopšte ne potresaju, jer, bitno je ko kaže, a ne šta kaže.

Ostaje da vidimo kako će se ovaj slučaj dalje razvijati i da li će doći do pomirenja između Saške i Jovane ili će sudski postupak doneti konačno rešenje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading