ANELI "ZGNJEČILA" VESNI GLAVU: Sela na psa, pa alarmirala celu kuću! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.02.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je bila nesmotrena, pa je psu Vesni sela na glavu.

ANELI "ZGNJEČILA" VESNI GLAVU: Sela na psa, pa alarmirala celu kuću! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš ne snalaze se najbolje u dresiranju psa Vesne, kojeg su dobili nakon što se on vratio u "Elitu" posle porodične tragedije. Već je poznato da su više puta spavali u posteljini po kojoj je pas urinirao, a nedavno se desila nova situacija koja je zapala za oko fanovima rijalitija koji sve prate putem, društvenih mreža i komentarišu. 

Naime, Aneli je menjala posteljinu, ali joj je pas Vesna u tome pravila probleme jer nije želela da se skloni s kreveta. Kad je Aneli poželela da je izbaci napolje, Vesna je urinirala po njenim rukama što je nju dodatno iznerviralo. 

 

Međutim, to nije sve. Juče su Aneli i Janjuš odmarali na garnituri u Beloj kući, kada je Aneli poželela da ustane, pa zadnjicom sela Vesni na glavu, što je mnoge u trenutku zabrinulo. Aneli se odmah okrenula na drugu stranu i pomazila Vesnu po glavi, ali ovaj snimak uznemirio je korisnike društvenih mreža, koji su neprestano komentarisali ponašanje Ahmićeve.

 

 

Inače, pošto je Janjuš izlazio iz "Elite" kako bi otišao na pomen od 40 dana svog tragično nastradalog najmlađeg brata saznao je da publika žestoo komentariše i osuđuje njihovo ponašanje prema Vesni, a čak je video i da je raspisana poternica da im se oduzme pas. 

- Napolju se pišu peticije kako ne čuvamo psa. Ja ću o tome tek da pričam što se tiče tih bolesnika. Ne mislim na ove ovde, ovi su... Pišu peticije napolju kako ti i ja ne čuvamo Vesnu, to je ludilo. Hejteri smrdljivi su ludilo, bolesni. Ne znaju šta će, pa kao ne čuvamo psa - pričao je tada Janjušević. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

27.02.2024 15:23

Ti si posebna priča- toliko si grešan, antipatičan,umišljen,loš,preljubnik,reklamiraš polne odnose ... NE ZNAŠ NIŠTA, KURVARU, sve ukupno : loš si čovek,lenj...