FILIP ĐUKIĆ OBJAVIO TRAGIČNE VESTI! Zadrugar izgubio blisku osobu, evo kako se oprostio na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip nije krio tugu zbog gubitka...

FILIP ĐUKIĆ OBJAVIO TRAGIČNE VESTI! Zadrugar izgubio blisku osobu, evo kako se oprostio na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Bivši zadrugar Filip Đukić napisao je na Instagramu da mu je preminuo ujak, s kojim je bio i te kako blizak, pa se od njega oprostio i na društvenim mrežama. 

Đukić je ostavio i nekoliko stikera ispred crne pozadine i emotikon u vidu slomljenog srca, pa njema sumnje da mu je teško pao njegov odlazak. 

Foto: Instagram printscreen

Filip Đukić se oprostio od ujaka na Instagramu

 

Kako smo saznali, voditelu na Red televiziji najbliži prijatelji izjavili su saučešće zbog gubitka ujaka, pa su mu slali reči podrške da što bolje podnese gubitak.

Inače, Filip je nedavno pričao i o rastanku sa hrvaticom Paulom Hublin, pa je tom prilikom rekao da je to bio poslednji put da je plakao.

Poslednji put sam plakao kada sam raskinuo sa Paulom, odnosno kad smo raskinuli... Takav sam lik, emotivac, posle svakog raskida sam bio slomljen, plačem kada su takve stvari u pitanju. Ne bih voleo da sam toliko emotivan kada sam u tom nekom odnosu. Smanjio bih što dosta verujem ljudima. Čak ni ljudima koje ne znam dovoljno, ja im verujem. Što bih razmišljao da li će neko da me prevari ili za*ebe? Ali, eto, voleo bih da imam manje empatije. Ubi me ovaj rak u horoskopu - ističe Đukić kroz smeh, te otkriva ko je prvi raskinuo, on ili Hublinova:

Foto: instagram.com/paula_hublin

Filip Đukić i Paula Hublin

 

- Hajde neka bude da je ona prva raskinula... Mislim, gledaj, jednostavno se to desilo. Niti je ona kriva, niti sam ja kriv, nismo mogli da se poklopimo i to je to. Nema krivca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading