OTKRIVENO GDE SE NALAZI ŽELJKO KULIĆ: Miljana ni ne sluti šta se dešava u porodičnoj kući u Nišu!

Autor:

Zadruga

25.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno gde se nalazi Željko Kulić!

OTKRIVENO GDE SE NALAZI ŽELJKO KULIĆ: Miljana ni ne sluti šta se dešava u porodičnoj kući u Nišu!

Foto: youtube.com/pink.rs

Majka rijaliti zvezde Miljana Kulić, Marija Kulić, nedavno je oduševila svoje pratioce na Instagramu objavom fotografija svog unuka Željka kako uspešno savladava časove plivanja. Fotografije su izazvale veliku pažnju javnosti, a Marija je u opisu istakla koliko je ponosna na svog unuka i njegov napredak u ovom sportu.

Kulićeva je istakla da je podrška porodice veoma bitna za razvoj dece, te da je presrećna što može da prati Željkov napredak i raduje se svakom njegovom uspehu. Ova objava je izazvala veliki broj pozitivnih komentara i reakcija, a fanovi su istakli da je divno videti podršku i ljubav unutar porodice, posebno kada je reč o postizanju novih dostignuća.


Plivanje je jedan od najzdravijih i najkorisnijih sportova za decu, kako za fizičko tako i za mentalno zdravlje. Osim što je odlična fizička aktivnost, plivanje razvija i samopouzdanje kod dece, a takođe ih uči o važnosti discipline i redovnog vežbanja. Takođe, ova veština je od izuzetne važnosti za bezbednost dece pored vode, te je važno da se deca što pre upoznaju sa osnovama plivanja.

Marija Kulić je poznata po tome da je veoma posvećena svojoj porodici, te da uživa u ulozi bake. Njeni pratioci su se u komentarima složili da je divno videti takvu podršku i ljubav unutar porodice, te su joj uputili brojne čestitke i reči podrške za njenog unuka Željka.

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen

Marija Kulić i Miljana Kulić

 


Objava Marije Kulić o uspehu njenog unuka Željka na časovima plivanja izazvala je veliku pažnju javnosti i pokazala koliko je važno podržavati i slaviti uspehe dece. Ova fotografija je podsetila mnoge ljude na važnost porodične podrške i ljubavi, te je izazvala veliki broj pozitivnih reakcija na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading