OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE VIDELI! Procurio necenzurisani snimak bivšeg zadrugara tokom VRELE AKCIJE - započeo odnos, pa zgrabio telefon!

Autor:

Zadruga

23.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar se uslikao tokom intimnog odnosa, pa podelio skandaloznu fotografiju.

OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE VIDELI! Procurio necenzurisani snimak bivšeg zadrugara tokom VRELE AKCIJE - započeo odnos, pa zgrabio telefon!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", Mladen Rajković, je ime koje se i dan-danas pretražuje na internetu. Naime, Mladen se kratko zadržao na velelepnom imanju u Šimanovcima, ali ga prate brojni skandali.

Čini se da je bivši zadrugar mnogo aktivniji u spoljnom svetu, pa su nedavno osvanule njegove golišave fotografije, a sada je usledio novi šok.

Mladen se uslikao tokom intimnog odnosa, pa podelio fotografiju, koja je naišla na burne reakcije. Dok ga je devojka zadovoljavala, on je uzeo telefon u ruke i sve zabeležio, pa objavio putem Instagrama, gde ga prati više od deset hiljada ljudi.

Republika

Foto: Instagram.com/car__mr

Mladen Rajković

 

Sakrio je lice devojke, ali to nije sprečilo korisnike pomenute društvene mreže da žestoko osude ovaj njegov potez. Nikome nije bilo jasno šta je Mladen želeo da postigne ovom fotografijom i da li je zapravo namera bila da se javno pohvali ili je možda ovom slikom najavio otvaranje OnlyFans profila, putem kog može i da zarađuje.

Ova fotografija uveliko kruži internetom, a javnost je, blago rečeno, zgrožena njegovim postupkom. Videćemo hoće li bivši zadrugar odgovoriti na brojne prozivke ili samo nastaviti po svom, jer ovo nije prva njegova objava, koja je naišla na ovakve komentare. Mladen je gotovo stalno u ženskom društvu i redovno objavljuje fotografije i snimke sa atraktivnim devojkama, a njegov status veze javnosti nije poznat.

Republika

Foto: instagaram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading