UDAJE SE ANA ĆURČIĆ: Bivša zadrugarka ŠOKIRALA transformacijom, a svi bruje samo o OVOME! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.02.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćurčićeva iznenadila pratioce na društvenoj mreži Instagram!

UDAJE SE ANA ĆURČIĆ: Bivša zadrugarka ŠOKIRALA transformacijom, a svi bruje samo o OVOME! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Ćurčić

Ana Ćurčić, bivša zadrugarka i drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6", danas je iznenadila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, gde je objavila svoje uspomene. Naime, Ana je objavila fotografije koje su nastale pre mnogo godine, a na kojima je imala potpuno drugačiju boju kose i frizuru.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić kao plavuša

Ana je tada bila gošća na jednoj svadbi, gde je uhvatila bidermajer. Kao što je poznato, veruje se da će se devojka koja uhvati bidermajer sledeća udati.

- Nekada davno - napisala je Ana preko jedne fotografije.

- Moj je - dopisala je preko sledeće.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić uhvatila bidermajer

Podsetimo, Ana je bila u jednom braku, u kom je dobila sina i ćerku, a zatim je uplovila u odnos sa Zvezdanom Slavnićem, koji joj je bio vanbračni partner. Nije poznato da li su ove fotografije nastale upravo pre njene veze sa Zvezdanom ili mnogo ranije.

Inače, Slavnić je nedavno najavio da će tužiti Anu.

- Ovim putem želim da poručim dotičnoj gospođi Ćurčić da sve svoje lične ratove vodi mimo mene i da istog trenutka prekine da uvlači u celu svoju prljavu igru moju porodicu, a posebno moju majku - napisao je Slavnić putem storija na društvenoj mreži Instagram, pa nastavio:

- Takođe joj poručujem da u što kraćem roku vrati svu moju i Slavičinu dokumentaciju, koju je NEZAKONITO ZADRŽALA i da prekine da iznosi njene lične podatke u javnost, jer ću u suprotnom povući drastične mere i obratiti se nadležnim institucijama. Biću primoran da dotičnu tužim za psihičko i fizičko maltretiranje, kao i za neplaćene račune domu za koji sam obezbedio novac, kao i to da je manipulacijom dotična otvorila firmu, na ime moje majke, gde je napravljen veliki minus za koji Slavica nije znala i zbog tog duga sada ne može da ostvari pravo na penziju, za šta i te kako imam dokaze.

- Zahtevam da u roku od 3 dana svu dokumentaciju dostavi na adresu doma gde se nalazi moja majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading