ZADRUGARKA SKUPO PLATILA GREŠKE U RIJALITIJU: Menjala partnere, pa se POKAJALA - porodica joj PROPATILA! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zadruga

23.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić za Republiku priznala kako je njena porodica reagovala na njeno učepće u rijalitiju!

Pevačica i bivša zadrugarka Marijana Zonjić bila je gošća Predraga Radosavljevića, voditeljka Republika TV-a, u emisiji "Lično sa". Između ostalog, Marijana je priznala da je zbog grešaka u rijalitiju platila veliku cenu.

- Srce mi je bilo slomljeno milion puta. Trenutke u rijalitiju sam najemotivnije doživljavala, jer sam znala da je i moja porodica patila zbog toga. Imam dosta grešaka u životu. Na primer, sve moje veze u rijalitiju su za mene greške zato što je sve bilo tako javno eksponirano, a to uopšte nije lepo za jednu devojku. Ali, ja sam tvrdoglava! To po mene nije dobro, jer sam uporna i ne slušam ljude oko sebe, ni svoju porodicu, a trebalo bi - istakla je Marijana, koja je progovorila i o svom ljubavnom životu:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marijana Zonjić u "Lično sa"

- Slobodna sam! Obećala sam sebi da ću se posvetiti sebi, da ću ovog puta ostaviti po strani čak i prijatelje. Neću se više toliko posvećivati ljubavnim odnosima i prijateljstvima, već isključivo samoj sebi... Porodicu ne mogu da izostavim, ipak je to nešto što mi je najbitnije. Nikad neću zaboraviti kada me se otac odrekao jer sam počela da pevam. Zaključao me je u sobu, nije mi dao da izađem! Morala sam da nastavim školu, iako to nisam želela. Trebalo je da budem novinarka. Ja to nisam volela, ali morala sam da nastavim s tim. To mi je bila kazna - ispričala je Zonjićeva u emisiji "Lično sa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading