ANITA BI ODLEPILA DA SAD VIDI MARKA MARKOVIĆA: Zbog njegovih MIŠIĆA bi ponovo RASKINULA sa Anđelom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.02.2024

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marković se uslikao u teretani i pokazao svoje mišiće!

ANITA BI ODLEPILA DA SAD VIDI MARKA MARKOVIĆA: Zbog njegovih MIŠIĆA bi ponovo RASKINULA sa Anđelom! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Marko Marković

Bivši zadrugar Marko Marković važi za jednog od najvećih takmičara koji su se pojavili u rijaliti programima na ovim prostorima, a za njegovim vrelim telom uzdisale su mnoge poznate učesnice. Jedna od njih je Anita Stanojlović, koja ga je u prošloj sezoni "Zadruge" jurila mesecima.

Anita je trenutno u ljubavnom odnosu sa Anđelom Rankovićem, koji je prekinut zbog svađe, a Stanojlovićeva bi sigurno ponovo odlepila za Markovićem da vidi kako on sada izgleda.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković na treningu

Naime, Marković je danas podelio snimak sa bokserskog treninga, koji je bio intenzivan, a potom se uslikao u ogledalu i pokazao svoje mišiće.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković u teretani

Inače, Anita je juče raskinula sa Anđelom i napravila scenu.

- Pusti me sad, celo jutro si me nervirala. Idi sad da pričaš sa Slađom - rekao je Anđelo.

- Neću - dobrusila je Anita. 

Stanojlovićeva nije uspela da se iskulira, a nakon što nije dobila razgovor sa Anđelom svojoj drugarici Slađi Lazić je rekla da joj ne pada na pamet da bude sa njim i trpi njegovo ponašanje. 

- Prvi put sam sebi najvažnija. Zaljubljena jesam, ali ga ne volim. Stalo mi jeste, ali neću da se zaluđujem. Neću da menjam sebe iz korena. Ovo sam ja. Ušao je sa mnom u vezu i sad bi da me menja. Kod mene to ne može, samo to da kažem - govorila je Anita. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Raskid Anite i Anđela

Nakon toga ona se osamila u Rajskom vrtu i jecala iz sveg glasa, a Rankovič joj je prišao i pokušao da je ubedi da kreni sa njim kako bi jela, ali ona je to odbila i insistirala da ostane sama sa sobom kod Drveta mudrosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading