TERAO JE DA BUDU INTIMNI, ONA GA ODUVALA! Poršelina odbila Pabla u izolaciji, evo šta je uradio! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.02.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastao je haos u hotelu!

TERAO JE DA BUDU INTIMNI, ONA GA ODUVALA! Poršelina odbila Pabla u izolaciji, evo šta je uradio! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Pavle Milevski Pablo kao ovonedeljni vođa spava u hotelu sa osobom koju je sam naveo, Slađom Poršelinom, a haos je nastao kad je insistirao na tome da budu intimni, pa je hteo da je poljubi, na šta je Slađa burno reagovala. Naime, Pablo je pokušavao na sve načine da zavede Poršelinu, međutim, nije mu se posrećilo.

- Je l ti hoćeš da ne pričamo do kraja rijalitija? - upitao je Pablo, nakon što je Slađa okrenula glavu!

- Ajde da vidim - rekla je Slađa.

- E dobro, nećemo pričati - rekao je Pablo.

Foto: ST/Dragan Kadić

Pavle Milevski

 

Inače, pre toga bilo je još Slađinih svađa. Naime, prijateljstvo Maje Marinković i Slađe Poršeline okončalo se u Eliti, kada je Maja odlučila da isto prekine, zbog Slađinog druženja sa Anitom Stanojlović, koje je, kako Maja tvrdi, isključivo zbog kadra.

Nakon ove Majine odluke, oglasio se i njen otac, Taki, koji je imao priliku da upozna Slađu i konačno je priznao šta zaista misli o njoj i šta se sve dešavalo u njihovom prijateljstvu.

Dosta je i Maja šlepovala na svojim leđima, da im nije Maje, pola njih u kući ne bi bilo tu! Šta da radiš, mora ona s nekim da se druži. Ona je kao svinja, čim vidi dublje korito, pravo tamo otrči. Kada je ušla, ona je prvo bila sa Aneli dobra, čim je neko aktuelan, ona ide kod njega...Ja mislim da ona ne treba da daje nebitnima na značaju, to su obićni statisti, one gluve patke, gluve plovke. Nije to njen nivo da komentariše neke indijanke! - rekao je Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading