ZADRUGARKA DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU: Jedva izvukla živu glavu, ovu scenu ne može da zaboravi!

Autor:

Zadruga

20.02.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija progovorila o saobraćajnoj nezgodi koju je doživela.

ZADRUGARKA DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU: Jedva izvukla živu glavu, ovu scenu ne može da zaboravi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Popularna rijaliti učesnica, Jelena Golubović, poznata je po brojnim skandalima, a publika smatra da Elita nije potpuna bez nje, zbog čega je neprestano doziva i pita se hoće li ući i u ovu sezonu.

Međutim, njen privatan život poprilično je zanimljiv, a Jelena je sa gledaocima podelila detalje, koji su javnosti do sada bili nepoznati:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Golubović

 

- Najpre sam kupila plac, pa smo počeli gradnju, koja se jako odužila. Imali smo svakakvih problema, a najviše s vodom i strujom. Konačno je nedavno sve rešeno, i sad mogu da uživam na Avali. Imam najlepšu kuću u ovom delu Beograda, svi mi kažu da ih podseća na luksuzne planinske kuće na Alpima. Tamo odlazim uglavnom vikendom, jako mi prija priroda zbog problema s glasnim žicama. Ostaje mi da se sad posvetim detaljnije unutrašnjem uređenju. Tokom leta mogu da se sunčam gola, niko me ne vidi sa puta. Imam i divne komšije, uvek su tu da mi pomognu - rekla je Jelena za Kurir.

Ona se prisetila da je prilikom poslednjeg boravka na Avali imala tešku saobraćajku kad se svojim automobilom zakucala u zid jedne kuće.

- Krivica nije bila moja, jer je put bio nepregledan. Nakon moje desila se još jedna nesreća. Udarila sam u zid kuće Rođe Raičevića, a od siline udarca auto je odleteo na drugu stranu i udario u drugu kuću. Imala sam sreću, kola su se rotirala dok nisu naletela na drvo. Moj auto je iz korena iščupao tu tuju, a tuja je porušila cigle od spoljne ograde kuće. Mogla sam da poginem. U toku je sudski proces - završila je Golubovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading