LUNA ĐOGANI STIŽE U ŠIMANOVCE: Produkcija POTVRDILA veliki POVRATAK pobednice Zadruge, ima i NAJJAČE POJAČANJE!

Autor:

Zadruga

18.02.2024

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani na samo nekoliko metara od takmičara ,,Elite".

LUNA ĐOGANI STIŽE U ŠIMANOVCE: Produkcija POTVRDILA veliki POVRATAK pobednice Zadruge, ima i NAJJAČE POJAČANJE!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nova epizoda najgledanije late night emisije „Amidži šou“ očekuje vas i ovog utorka uživo od 22:10 časova na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, TV Pink. Ovog utorka očekuje vas prava ekskluziva – po prvi put nakon rođenja ćerke, kod Ognjena Amidžića u studio stiže Luna Đogani, ali i njena majka Anabela Atijas

Na zvaničnom profilu Amidži šou emisije osvanula je najava u kojoj se vidi da će Luna i Anabela biti gošče kod voditelja Ognjena Amidžića. 

Tom prilikom će odgovarati na pitanja gledalaca u segmentu emisije ,,Pitanja ljudi sa Instagrama". 

 

Rijaliti pobednica i influenserka Luna Đogani je otkrila detalje o svom majčinstvu, poslu i odnosu sa roditeljima Anabelom i Gagijem Đogaijem. Luna je istakla da uživa u ulozi majke i da joj je to prioritet u životu. Pohvalila se kako voli da provodi slobodne dane sa svojom porodicom, ističući da je to za nju najveće zadovoljstvo.

Deca su jako vezana za mene. I jako mi je drago što jesu. Rastu i veoma su zanimljive sada. Starija ćerka i dalje pokazuje ljubomoru, što sam već pričala, ali će to polako proći. Ja sam se na majčinstvo navikla i obožavam da provodim vreme sa decom - rekla je Luna, pa otkrila kako provodi nedelju sa ukućanima:

- Nedeljom uglavnom ručamo zajedno, odmaramo, izležavamo se, grlimo se, ljubimo. Odemo u neki trežni centar, budemo zajedno. Preko nedelje nemamo puno vremena da budemo zajedno, pa vikend odvojim za takve aktivnosti - govorila je Luna.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Postar

19.02.2024 14:16

Nestalo para.