RAZVEO SE BIVŠI DEČKO LUNE ĐOGANI: Žena POZNATOG PEVAČA sve javno priznala, evo kako im se BRAK RASPAO

Autor:

Zabava

31.01.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji pobednik "Zvezda Granda" stavio tačku na svoj petogodišnji brak.

RAZVEO SE BIVŠI DEČKO LUNE ĐOGANI: Žena POZNATOG PEVAČA sve javno priznala, evo kako im se BRAK RASPAO

Foto: Printskrin/RTV PINK

Luna Đogani

Mladi pevač i nekadašnji dečko zadrugarke Lune Đogani, Aleksa Perović, razveo se posle pet godina braka.

Naime, pevač i njegova supruga Milica još prošle godine su doneli odluku da okončaju svoj zajedniči život, ali njihov razvod tek sada sada zvanično okončan.

- Ja sam se danas razvela. Pozdrav za mog bivšeg muža. Aki, ako slušaš, voli te tvoja bivša žena. Šutnula te u stomak, razvod je razvod - objavila je Milica na društvenoj mreži. 

Na sličan način obratio se i Aleksa svojim pratiocima uz porodičnu fotografiju.

- Naša porodica poslednjih osam meseci ima drugačiju dinamiku. Više nismo muž – žena par, već partneri – prijatelji par. Kažu da tugovanje ima 5 faza. Mi smo došli do pete – kad smo prihvatili da smo kao prijatelji srećniji. Verovali ili ne – nema zle krvi, kajanja i okretanja glave. Ima zajedničkih ručkova, kafa, proslave praznika i poruka kada je nešto baš važno, smešno, tužno ili krenulo po zlu. Do ovoga nismo došli preko noći, put je bio posut staklom, ali smo baš mnogo, mnogo hteli da stignemo gde smo sad. Ovaj prijateljski koren je duboko u nama – napisao je Perović ispod zajedničke slike.

Republika

Foto: Instagram.com

Milica i Aleksa Perović tvrde da posle razvoda ostaju prijatelji

Pošto su naglasili da su srećniji kao prijatelji nego što su bili kao supružnici, pevač je dodao u ime oboje i sledeće:

- Terapeutkinja reče da je ponosna, a da budemo iskreni, i mi smo. Znamo kako ljudi stvari posmatraju: "Ah, bili su suviše mladi, ah" – ako se stvari gledaju površno i na prvu – da. Ako se uđe malo dublje, bogami, znamo neke starije koji su se manje snalazili u sitacijama koje su nas snalazile poslednjih šest godina. A bogami, bilo ih je. Mi ih odradismo kao odrasli ljudi. Tako želimo i sada. I dalje ćemo začikavati jedno drugo, viđaćete nas zajedno na našim platformama kako podržavamo jedno drugo i čudimo se kako su nam deca odjednom tako velika jer naš brak nije nastao na impulsu. Nastao je iz ljubavi koja je promenila svoj oblik. A mi je i dalje živimo. P.S. (Ovo vam Akiša ubacio) Ako neko pita, opet bismo uradili sve isto. U potpisu, Aleksa P. i Milica P

Inače, malo ko zna da je Perović, pre nego što se oženio, bio u vezi sa pobednicom "Zadruge 2" Lunom Đogani. Oni su održavali vezu na daljinu jer je u to vreme još živeo u Kraljevu. Njih dvoje su se smuvali, dok se mladi pevač još takmičio u "Iks Faktoru" 2014. godine. Iako je to bila tinejdžerska ljubav, koja je trajala samo nekoliko meseci, nakon čega je svako otišao svojim putem i oboje su danas roditelji, taj period im je ostao u lepom sećanju.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading