JANJUŠ SE ZAKLEO U GROB POKOJNOG BRATA, PA SLAGAO: Jezive reči uživo u programu, odmah isplivao DOKAZ njegovih LAŽI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.02.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš zgrozio čitavu javnost!

JANJUŠ SE ZAKLEO U GROB POKOJNOG BRATA, PA SLAGAO: Jezive reči uživo u programu, odmah isplivao DOKAZ njegovih LAŽI! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram, ST/D. Kadic

Tokom emisije Marko Janjušević Janjuš izneo je monstruoznu laž i to ne bi bilo ništa čudno, budući da su takmičari rijalitija već navikli gledaoce da lažu i da budu uhvaćeni u toj zamci. Ovog puta je bilo sve gore, jer se Janjušević zakleo u grob pokojnog rođenog brata Mihaila Janjuševića, kom je nedavno išao na 40 dana. 

Naime, Janjuš je ovom zakletvom hteo da dokaže da se nikada nije poljubio sa Jovanom Cvijanović, a ona ga je demantovala, govoreći da su se poljubili.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

 

- Ne može da preboli što nisam sa njom, ja se sa njom nikad nisam poljubio, je l' mi veruješ? Jesi li se poljubila sa mnom? Što lažeš? Kunem se u bratov grob da se nismo poljubli - slagao je Janjušević .

Na Instagramu je potom napravljen snimak, u kom Aneli Ahmić govori Maji Marinković da je saznala da su se Jovana i Janjuš poljubili. U sve su umešali Slađanu Lazić Poršelinu, kojoj se Jovana Cvijanović i poverila da se ljubila sa Janjuševićem. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Cvijanović i Marko Janjušević Janjuš u Eliti

 

- Je l' ti Slađa rekla da su se ljubili pre dva, tri dana kada smo se posvađali zbog tebe, tada su se žvalili - rekla je Aneli Maji nedavno. 

Snimak je postao viralan na društvenoj mreži Instagram, a korisnici su užasnuti rečima koje je Janjušević izgovorio. Mnogi su se razočarali zbog ove laži koju je izgovorio uživo u emisiji. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading