TRUDNA ALEKS ZAVRŠILA U SUZAMA! Svi se pitaju da li ju je Car POVREDIO: Od osobe vredne deset dinara napravim milion dolara... (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.02.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleks Nikolić šokirala fanove na društvenoj mreži Instagram!

TRUDNA ALEKS ZAVRŠILA U SUZAMA! Svi se pitaju da li ju je Car POVREDIO: Od osobe vredne deset dinara napravim milion dolara... (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Trudna Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone popularnog rijalitija "Zadruga", vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a njen sinoćni stori izazvao je veliku pažnju njenih fanova. Aleks je odlučila da prozove nepoznatu osobu, a mnogi su zaključili da se obratila Filipu Caru, svom bivšem partneru, kome uskoro treba da rodi ćerku.

- Imam tu čudnu naviku da od osobe vredne deset dinara napravim milion dolara, pa se onda čudim kad me za istih deset dinara proda - napisala je Aleks.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Aleksandre Nikolić

Nikolićeva je ispod objave ostavila i dva emotikona - jedan koji plače od tuge, a drugi koji plače od smeha.

Ovo je mnoge iznenadilo, kako se Aleks nedavno oglasila, te otkrila da je u odličnim odnosima sa Carem, zbog čega su se njihovi fanovi ponadali da će doći do pomirenja.

- U odličnom smo odnosu, dogovaramo se oko svega i zaista nemamo nikakvih problema - istakla je Aleksandra, pa otkrila da li ima mogućnost da njih dvoje svojoj ljubavi daju još jednu šansu. 

- Nikad ne reci nikad kad smo u pitanju ti i ja - poručila je ona za Pink.rs.

Podsetimo, nakon što su se verili pred milionskim auditorijumom, obožavaoci su s nestrpljenjem iščekivali vesti o planovima za venčanje. Međutim, oni su nakon vesti o trudnoći imali jako turbulentan period, tokom kojeg su više puta raskidali i mirili se, a sada je usledio mirniji period.

Republika

Foto: ATAImages

Car i Aleks

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cilka

17.02.2024 16:36

Kopira Maju