CARU STIGLA PORUKA DIREKTNO IZ ELITE! Maja obeležila Dan zaljubljenih na svoj način, pa priredila Filipu HLADAN TUŠ!

Autor:

Zadruga

14.02.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je potkačila Filipa Cara u Eliti.

CARU STIGLA PORUKA DIREKTNO IZ ELITE! Maja obeležila Dan zaljubljenih na svoj način, pa priredila Filipu HLADAN TUŠ!

Foto: shutterstock, ATA Images, ST/Dragan Kadić

Maja Marinković se vratila u Elitu juče, nakon kratke posete lekaru, pa skockala za sinoćnju žurku, a pre nego je otišla u provod, Marinkovićeva je podsetila gledaoce i ljubavne parove na Dan zaljubljenih, koji je danas.

Njena prošlogodišnja izjava i dan-danas je popularna na društvenim mrežama, pa je Maja odlučila da je ponovi. Stala je ispred kamere, pa se obratila gledaocima i poslala poruku svim ljubavnim parovima, kojima baš i ne cvetaju ruže:

- Dan zaljubljenih, poklon možete pokloniti svojoj devojci, a možete i devojci koju volite - rekla je Maja Marinković., pa se nasmejala, a fanovi su odmah preneli i objavili snimak.

Ovo se prošle godine odnosilo na Aleksandru Nikolić i Filipa Cara, koji su tada bili u Zadruzi, zajedno sa Majom, pa je Marinkovićeva odlučila da ih pecne, a da li se i sada odnosila upravo na njih dvoje - ostaje nam samo da nagađamo.

 

 

Ovu Majinu izjavu su prenele sve njene fan-stranice, ali i brojni korisnici društvenih mreža, koji dele isto mišljenje, a čini se da je Marinkovićeva veoma ponosna na sebe, svoje učešće i činjenicu da se u ovoj sezoni rijalitija nije zaljubila i uplovila u vezu, koja je uvek skupo košta, kako kaže i sama.

Podsetimo, nedavno se pojavila informacija da Maja ima dete sa Milanom Jankovićem Čorbom, što je on lično izjavio, a svi fanovi čekaju njen odgovor na ovu, kako Čorba kaže, šalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading