VOLELA SAM OPASNE MOMKE JER SAM BILA SIGURNA! Aneli Ahmić otkrila što je CILJALA na problematične muškarce! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.01.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš nije takav, da smo napolju verovatno ne bih imala ništa sa njim!

VOLELA SAM OPASNE MOMKE JER SAM BILA SIGURNA! Aneli Ahmić otkrila što je CILJALA na problematične muškarce! (FOTO)

Foto: ATA Images, Shutterstock

Učesnica Elite Aneli Ahmić pričala je sa cimerima u dvorištu na temu partnera s kojima je bila u prošlosti, pa je rekla da su je uvek privlačili opasni momci. Ona tvrdi da je bila sa takvim profilom osobe jer smatra da su prema ženama najbolji, ali da treba dobro proceniti ko je pravi kriminalac, a ko samo nasilnik.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Pored opasnih momaka sam se nekako uvek osećala zaštićeno. Oni su opasni, ali su sa ženama milina! Znaju da te drže kao malo vode na dlanu. Nikad nisam osetila da sam ugrožena od strane nečega, bila sam čuvana kao beli medved - rekla je Aneli, pa je dodala:

- S druge strane, ima onih koji misle da su opasni, a zapravo su nasilnici, oni žene traže da bi ih maltretirali, da bi glumili da su jaki, takvi su samo za zatvor i njih treba izbegavati u širokom luku.

Aneli su cimeri pitali otkud onda to da joj se dopada Janjuš, a ona je odgovorila da je to zbog toga što među njima postoji odrežena hemija.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

- Janjuš je momak kakav se retko sreće. Mogla bih pored njega uvek da budem. Ne mislim da bismo se svideli jedno drugom u spoljnom svetu, ali ovde je nekako hemija proradila. Lepo mi je s njim, iako ga verovatno napolju ne bih ni primetila. Ako je u stanju bio napolju da prevari suprugu sa nekom, onda bi tako i mene. Ne znam koliko je pozdan. Dobar je frajer, ali je Janjuš odavno pokazao da nije materijal za brak - pričala je Ahmićka. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kako

31.01.2024 22:59

Kako ce Janjus ostane li sa Aneli zastititi Kcerku od Anelinih repova proslosti? Alibaba je bio u strahu da izbaci smece od tih nekih mutnih likova sa kojima je Aneli bila povezivana.Kaze Joco komsije ne smiju reci rijeci protiv njih ,da li je Janjus svjestan kakvom riziku izlaze kcerku