MATORA PRIZNALA EMOCIJE MUŠKARCU: Priznala sve i ŠOKIRALA voditelje!

Autor:

Zadruga

31.01.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora uživo u emisiji priznala sve!

MATORA PRIZNALA EMOCIJE MUŠKARCU: Priznala sve i ŠOKIRALA voditelje!

Foto: ATA Images

Današnja tema radio-emisije "Amnezija" bili su ljubavni odnosi, a voditelji Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš ugostili su i Jovanu Tomić Matoru, koja se dotakla prethodnih veza, pa priznala da je bila ludo zaljubljena u jednog muškarca.

- Birala si trulu višnju, to je bila tvoja želja. Kako si, Matora? Nismo hteli da te zovemo do sad u emisiju zbog svega. Reci mi šta misliš da su problemi u ljubavnim odnosima? - pitao je Janjuš.

- Meni su društvene mreže zlo, znači ludilo. ja sam htela da ugasim Instagram zbog svega toga. Nikad nisam gledala te neke reakcije po storijima, niti me to zanima. Više volim da vodim realan život - odgovorila je Matora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora u emisiji "Amnezija"

- Meni su stizale poruke od mnogo riba, ja sam više puta ispaštao zbog svega toga. Ja sam jednom bio sa nekim devojkama u lokalu bez zuba i neke s*se mlohave, mi šetali zajedno mene blam ubio - dodao je Janjušević.

- Matora, koliko si imala veza u 10 rijalitija? - nastavio je voditelj.

- Ne znam, bila sam sa jednim muškarcem, jako sam bila zaljubljena u njega. Prva javna veza mi je bila sa Sanjom Stanković. Pre toga je sve bilo zezanje, imam pisma od pre 10 godina koja je moja majka našla, od nekih devojaka ranije... Sad ću da vam pročitam, samo što ništa nećete razumeti. Mi smo morali da se krijemo u rijalitiju, pa smo preko nekih poruka to radili. Evo da pročitam: "Slušaj smaraču, buđava krofno, ako se desi da izađeš nemoj da zoveš moje sestre jer će te odj*bati, nemoj da izlaziš da ti ne bih ukrala jakne, ne mogu da ti se pravdam ovde, narukvicu nećeš dobiti jer si sotona" - ispričala je Tomićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda i Janjuš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bar

31.01.2024 23:02

Matora treba uci u vezu sa Darjanom roditi sebi dijete da bude simpaticno na Bahriju a i Darijan je lijep momak