U "ELITI" ZAVLADAO JEZIV MUK: Reči koje su se prolomile Šimanovcima izbezumile sve, otkrivena ISTINA o životu takmičara!

Autor:

Zadruga

21.01.2024

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić sve zaprepastio rečenicom o ocu!

U "ELITI" ZAVLADAO JEZIV MUK: Reči koje su se prolomile Šimanovcima izbezumile sve, otkrivena ISTINA o životu takmičara!

Foto: TV Pink/printscreen

Prošle noći u rijalitiju ,,Elita 7" odigrale su se još jedne nominacije, tokom kojih su takmičari birali koga će poslati u borbu za opstanak na imanju u Šimanovcima. Uroš Stanić ustao je za crnim stolom kako bi izneo svoje mišljenje o Urošu Rajačiću, sa kojim već danima unaza ima ozbiljne sukobe. 

Uroš se dotakao i spoljnih informacije, te je istakao da je Uroš monstrum, kao i njegovog otac, sa kojim je, po rečima Stanića imao loše odnose i pre ulaska u rijaliti. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić Elita

 

- Krenuću od Danijela, ja o njemu nemam ništa lepo da kažem, drugima ćuti a meni uvek upada u reč. Od kako sam ušao ovde on mene maltretira, cepa mi stvari a pritom ja ovom čoveku ništa nisam uradio. Ima neke crte kao moj otac i zato ne mogu da mu se suprostavljam, ja ovom čoveku ne mogu da nađem ni jednu vrlinu, on je monstrum kao i moj otac. Toliko je zao, pokvaren i ispao je loša osoba prema meni. Što se tiče Anđele, mi smo u korektnim odnosima, neću da joj udaram na stvari koje radi jer vidim da jako loše prihvata mišljenje, stalno se znoji. Poslaću Munjeza, ostaviću Anđelu - rekao je Uroš, potom je glasala i Miona Jovanović:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš Stanić Elita 7

 

- Što se tiče Anđele, od početka smo korektne. Malo mi ne pije vodu da ne zna da skuva, ona je nama spremala ranije u odabranima svima a sad ćute. Ako joj je Slađa prijatelj ne treba tako neke stvari da joj govori, malo mi ta priča ne pije vodu. Možda tvojim roditeljima neprija da se iznosi prljav veš iz porodice pa zato možda nisu iskreni sto posto ali nisi ni ti. Nemam loše mišljenje a da si malo lajsnica jesi. Što se Munje tiče nemam loše mišljenje o njemu, treba da se igra ovde, ali da sam ja u tvojoj koži ne bih posmatrala devojku od svog druga kao komad mesa. Od samog starta smo okej, za rijaliti si top, dosta si se popravi, sačuvaću Anđelu, tebe šaljem u izolaciju -rekla je Miona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading