TRUDNA ALEKS BESNA KAO RIS: Stanija iznela SKANDALOZNE optužbe na njen račun, Nikolićeva hitno reagovala!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" odgovorila Staniji Dobrojević, koja ju je prozvala u emisiji "Pitam za druga"!

TRUDNA ALEKS BESNA KAO RIS: Stanija iznela SKANDALOZNE optužbe na njen račun, Nikolićeva hitno reagovala!

Foto: TV Pink/printscreen, red/printscreen

Starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević večeras je bila gošća voditeljke Dalile Dragojević u emisiji "Pitam za druga". Između ostalog, osula je žestoku paljbu po Aneli Ahmić, te otkrila da je i ona radila u Bujanovcu, kao i da je imala istog muškarca kao Aleksandra Nikolić.

- Aneli je bila sa istim muškarcem sa kojim je bila Aleks iz Bujanovca. Aneli je isto radila tamo u Bujanovcu, on je nju strpao u kamion i otišli su u Švajcarsku. Njoj su valjda trebali ti neki papiri, čak sam čula i da je radila za tarifu neku nenormalnu. Asmin je sve vreme dobijao veliku podršku i čak mu je Instagram poludeo, cifre su mu vrtoglavo rasle - rekla je Stanija.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Stanija u emisiji "Pitam za druga"

Nakon ovoga se Aleks hitno oglasila i odgovorila Staniji.

- Ne znam zašto se ljudi bave mojim životom, kada nisam deo rijalitija odavno. U drugom sam stanju i želim da uživam u svojoj trudnoći. Uopšte ne želim da komentarišem ovakve gluposti i ove neistine koje se pričaju - poručila je Nikolićeva za "Pink.rs".

Republika

Foto: youtube.com/alexmima98

Aleksandra Nikolić

Podsetimo, Stanija se u emisiji osvrnula i na odnos sa Asminom Durdžićem.

- Ja ne znam kako smo mi uspeli da ostanemo u dobrim odnosima pored svega ovoga, neka ostane na tome da ćemo još uvek razmisliti ne znam tačno još uvek ništa. Meni sad kao treba još jedan muškarac da mu kupi torbicu ili šta ne razumem - ispričala je Dobrojevićeva, pa se dotakla famoznog Alena:

- Asmin nije znao za Alena. Govorio je kako je svaki put odlazila u Sarajevo i provodila vreme s njim. Aneli ga je pikirala, Asmin je u šoku zbog svega što je saznalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading