ANĐELO UHVAĆEN U LAŽI: Pokušao da obmane milione, a sad je isplivao snimak - ovo je istina o odnosu sa Anitom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.01.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni par raskrinkan na društvenim mrežama!

ANĐELO UHVAĆEN U LAŽI: Pokušao da obmane milione, a sad je isplivao snimak - ovo je istina o odnosu sa Anitom! (VIDEO)

Foto: youtube.com/pink.rs

U sinoćnoj emisiji "Gledanje snimaka" pušten je prilog u kojem Anđelo Ranković sa Markom Đedovićem ismeva odevnu kombinaciju Anite Stanojlović, koju je nosila na žurki u utorak. Mnogima se nije dopalo to što je ona odabrala i te noći su sve oči bile uprete u nju, pogotovo zbog rezova koje su njene neon žute pantalone imale na zadnjici. 

Anđelo je sinoć rekao kako on nije muškarac koji će devojku da otera da ide da se presvuče, međutim, to je bila laž, jer se na društvenim mrežama pojavio snimak koji demantuje njegovu izjavu. 

Nije mi se dopala ta kombinacija, ja ne radim da je šaljem na presvlačenje, ako se ona dobro oseća u tome neka nosi šta želi, samo neka me posluša sledeći put. Ima pravo da u svojim godinama greši, zrelost dolazi sa godinama a ukus treba isto da se stekne - rekao je Anđelo sinoć.

Međutim, na žurki je ipak Aniti tražio da se presvuče i promeni odevnu kombinaciju, ali je ona to odbila na uradi. 

- Ideš ti na presvlačenje, vidim ja, hoćeš, hoćeš - rekao je Anđelo na žurki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Zbog čega Ranković nije želeo pred svima da prizna da je od Anite tražio da se presvuče još uvek nije jasno, ali će možda već večeras u emisiji "Pitanja novinara" ovo biti jedna od tema na koje će njih dvoje morati da daju odgovore sedmoj sili. 

Inače, na društvenim mrežama su komentari o ovom odnosu podeljeni, a iako imaju veliku podršku i fan profila koji ih prate, postoje i deo publike koja ne veruje u iskrenost ovog odnosa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading