KULIĆI "NA APARATIMA", ZOLA ZGRĆE NOVAC NAKON DISKVALIFIKACIJE: Sve pršti od luksuza, Miljana će zbog ovoga pobesneti!

Autor:

Zadruga

08.01.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola se pohvalio na Instagramu, pa pokazao kako živi nakon diskvalifikacije.

KULIĆI "NA APARATIMA", ZOLA ZGRĆE NOVAC NAKON DISKVALIFIKACIJE: Sve pršti od luksuza, Miljana će zbog ovoga pobesneti!

Foto: Pink

Doskorašnji učesnik rijaliti programa "Elite", Lazar Čolić Zola, nedavno je napustio Srbiju i otisnuo se u Austriju, gde ga očekuju poslovne obaveze. Sa sobom je poveo i svog kuma, a juče se oglasio po dolasku u glavni grad Austrije, Beč. Već danas, Lazar se pohvalio luksuzom koji uživa, posetivši hotel sa pet zvezdica čiji enterijer krase mermer, zlatni tonovi, i impozantan kristalni luster koji visi sa plafona.

Ušavši u hotel, Lazar se susreo sa raskošnim enterijerom koji odiše elegancijom. Sve prostorije su ukrašene mermerom, a zlatni tonovi doprinose luksuznom doživljaju. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste ogroman kristalni luster koji visi sa plafona, stvarajući glamurozan ambijent. Lazar je oduševljen luksuzom koji ga okružuje, te je odlučio da podeli svoje iskustvo sa pratiocima na društvenim mrežama.

Republika

Foto: TV Pink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 

Pored otkrivanja luksuznog hotela, Lazar je takođe pokazao i svoju novu frizuru koju je odabrao odmah po dolasku u Beč. Odlučan u tome da izgleda besprekorno, posetio je frizera čim je stigao u glavni grad Austrije. Ova promena izgleda dodatno naglašava njegov entuzijazam za novim početkom u Austriji.

Lazar Čolić Zola je očigledno odlučan da uživa u luksuzu i ekskluzivnom iskustvu koje mu nudi Beč, a njegova avantura u Austriji privlači pažnju javnosti koja s nestrpljenjem iščekuje dalje vesti o njegovom boravku u ovoj evropskoj prestonici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading