MILJANA UDARILA ŽESTOKU KONTRU MARIJI KULIĆ: Javno joj odbrusila, pa saopštila konačnu odluku - usledio ŠOK!

Autor:

Zadruga

01.01.2024

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je poslala brutalnu poruku Mariji, pa odgovorila na njenu čestitku.

MILJANA UDARILA ŽESTOKU KONTRU MARIJI KULIĆ: Javno joj odbrusila, pa saopštila konačnu odluku - usledio ŠOK!

Foto: Pink

Darko Tanasijević nastavio je da ukućanima deli poklone i čestitke povodom praznika, a na red je stigla Miljana Kulić, koja je imala tremu, naročito kada je ugledala čestitku majke, Marije Kulić.

Marija je ovo pismo poslala pre njenog pomirenja sa Lazarom Čolićem Zolom, pa joj je poručila da nikako ne ulazi u vezu ni sa jednim muškarcem, a Kulićeva je odlučila da momentalno odgovori Mariji i stavi joj do znanja da je niko ne može i neće razdvojiti od Zole:

 

- Lutkice moja najlepša i najbolja, ljubav van rijalitija, nikako tu, ne prelazi preko nekih reči, naročito kad ti kaže "bolesnica", ne prelazi preko bacanja stvari, ne dozvoljavaj da ti se nakače, ni prvi, ni drugi, a ni treći. I nema potrebe da ti braniš neke devojke - napisala je Marija Kulić, Miljanina majka.

- Čuvajte mi Željka, mislim da je ova poruka mnogo ranije stigla. Što se tiče odluke, ja sam je već donela sama. Željko, vidimo se uskoro, znaš sve - poručila je Miljana.

Podsetimo, Miljana je nedavno izrazila želju da se uda za Zolu i rodi mu dete, nakon čega se Marija oglasila putem Instagram profila i saopštila fanovima da je, po ko zna koji put, razočarana u Miljanu i da ne podržava njenu vezu sa Zolom.

Podsetimo, par koji je sinoć imao nesuglasice čim je sat otkucao ponoć bili su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, koji su napustili žuruku, kako bi se posvađali u rehabu, a tamo su jedno drugom izgovorili gnusne uvrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading