MATORA DOŽIVELA NERVNI SLOM ZBOG ANITINE MAJKE: Divlja po imanju, spominje i njenog SINA!

Autor:

Zadruga

30.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora nije mogla da prihvati reči Anitine majke, Đedović na sve načine pokušava da je urazumi.

MATORA DOŽIVELA NERVNI SLOM ZBOG ANITINE MAJKE: Divlja po imanju, spominje i njenog SINA!

Foto: printscreen/RTVPink

Danas su učesnicima "Elite" stigle poruke najbližih, a Anita Stanojlović i Anđelo Ranković dobili su poklon i poruku fanova, koja im je dodatno učvrstila odnos i pokazala im koliku podršku imaju.

- Budite nam srećni, nasmejani i svoji. Budite uvek jedno uz drugo... Anita, malo više slušaj Anđela, a ti, Anđelo, budi malo strpljiviji sa Anitom. Šaljemo vam puno pozitivne energije i volimo vas - glasilo je pismo, kako prenosi Pink.rs.

Aniti se, nakon toga, obratila i majka Angelina, koja je podržala njihovu vezu i poručila ćerki da se ne osvrće na prošlost i komentare drugih. Takođe je videla sina Alekseja, zbog čega je momentalno zaplakala:

- Nije mi svejedno ovako kad ga vidim, mnogo mi nedostaje, baš mi fali, često razmišljam o njemu i jako bih volela da ga vidim. Ovako kad ga vidim, bude mi još teže, volela bih da ga zagrlim. Mislila sam da će uključiti vređalicu, da će biti oštrija, nije potkačila nikog odavde. Znam kakav je bio klip pre, svesna sam da me ljudi podržavaju, znači mi što je moja majka uz mene. Sad mi nije poručila da ostanem sama, verovatno vidi Anđelovo ponašanje prema meni - prokomentarisala je Anita.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 

Jovana Tomić Matora nije želela da komentariše tokom emisije, ali je kasnije to učinila sa svojim prijateljima:

- Non-stop aludira na to, da je sad srećna, da je bila nesrećna, to me nervira, to je njen izbor, nisam je ja terala na to. A Aleksej, hiperaktivan... A ja volim što je takav - komentarisala je Matora.

- Pa, i jeste bila nesrećna, čim je sad to uradila... I nemoj više da komentarišeš, šta te briga - govorio joj je Đedović.

- Dobro, sad sam pod utiskom - pravdala se Tomićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading