"NAŠA BLISKOST POČINJE U 2024!" Kačavenda i Samir otkrili da planiraju da ozvaniče vezu!

Autor: G. D. - M. G.

Zadruga

31.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ramović samo što nije skakao od sreće kad je Kačavenda priznala da su im osećanja obostrana.

"NAŠA BLISKOST POČINJE U 2024!" Kačavenda i Samir otkrili da planiraju da ozvaniče vezu!

Foto: E stockk

Čuvena Kuma Internacionale priznala je da u Novu godinu ne ulazi solo!

Naime, Milena Kačavenda i Samir Ramović konačno će se spojiti u novoj godini, a to je ujedno i njihova želja. Iako se mesecima gutaju pogledima i jasno je da su emocije obostrane, oni će na svom odnosu poraditi tek od praznika.


- Vidim da je Samir iskren, da je dobar. Rešila sam da pružim šansu našem druženju. Naša bliskost počinje u novoj 2024. i radujem se tome - iskrena je Milena, dok Samirovoj sreći nema kraja.


- Milena je oličenje ženstvenosti po mom poimanju i jedina koja je mene posle dužeg vremena osvojila - rekao je Ramović.

 

 

Podsećamo, Kačavenda je na početku rijalitija imala nedefinisan odnos sa Hrvatom Sanjinom Horvatom. 

O odnosu aktuelne učesnice "Elite" i diskvalifikovanog takmičara se dosta spekulisalo, pogotovo što ga je napolju čekala devojka, zbog koje mnogi sumnjaju da se i namerno diskvalifikovao. To je, po mišljenju nekih, uradio jer je sve ukazivalo da će se unutra smuvati sa Milenom. Međutim, nakon što je napustio Belu kuću, ona nije pokazala da je sa njene strane prema njemu bilo ikakvih namera osim prijateljskih.

Kako je vreme odmicalo, Samir i Milena su postajali sve upućeniji jedno na drugo, a sada, tokom prazničnog slikanja za Republiku najzad su i priznali da su njihova osećanja uzajamana.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading