MATORA ZAVRŠILA U VENČANICI NAKON RAZVODA: Zadala Aniti FATALAN udarac, ovo će je zaboleti (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

29.12.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok prizor na imanju u Šimanovcima!

MATORA ZAVRŠILA U VENČANICI NAKON RAZVODA: Zadala Aniti FATALAN udarac, ovo će je zaboleti (FOTO)

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Večeras je veče koje mnogi nestrpljivo iščekuju - veče "Elitovizije". Među takmičarima koji se celog dana pripremaju za svoje nastupe, posebno se istakla Jovana Tomić Matora, najavivši nešto što će definitivno iznenaditi publiku. Naime, Matora je odlučila da se na sceni pojavi u venčanici, što je izazvalo brojne komentare i spekulacije.

Kada je reč o Matorinom izboru venčanice za večerašnji nastup, postavlja se pitanje šta je to što je motivisalo ovu rijaliti zvezdu na ovakav korak. Kako je već poznato javnosti, Matora je nedavno potpisala papire za razvod sa Anitom Stanojlović, te se može pretpostaviti da je odabir venčanice simboličan čin kojim želi da javnosti stavi do znanja da je spremna za novi početak i da je otvorena za pronalaženje novog partnera.

Podsećanja radi, kako je istakla nedavno u diskusiji sa Milenom KačavendomAneli Ahmić, Marko Đedovićem i Urošem Rajačićem, Tomićeva je spremna da napravi haos na "Elitoviziji". Njene reči su izazvale znatiželju javnosti, posebno kada je najavila svoj spektakularan ulazak u venčanici, uz planirane provokacije prema mladoj Stanojlovićevoj, što će zasigurno privući veliku pažnju publike.

U, sad kad se ja pojavim u venčanici na "Elitoviziji", veo, ma sve, ludilo! Kačavendi će da piše na majici "lažna kuma", a Đedoviću "bivši kum" i jaša! Teramo, razumeš? I ide pesma "I zato ne volim kad miriše ruzmarin, zato nikada belu boju ne nosim i nikome više i ne kumujem, i umirem samo da ne tugujem"... To će sve da gori, napravićemo bum - rekla je Matora, pevajući "Polje jagoda", pesmu Dare Bubamare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading