OKITILI MU JELKU, A SADA IM "DOLAZI" U SANDUKU: Boris Janjušević zapomaže od bola, ne veruje da Mihaila više nema!

Autor:

Zadruga

26.12.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Janjušević se ponovo oglasio, pa otkrio da je u porodičnom domu sve bilo spremno za dolazak Mihaila.

OKITILI MU JELKU, A SADA IM "DOLAZI" U SANDUKU: Boris Janjušević zapomaže od bola, ne veruje da Mihaila više nema!

Foto: instagram.com/printscreen

Boris Janjušević i Mihailo

Rođeni brat učesnika "Elite 7" Marka Janjuševića JanjušaMihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku. Njegova smrt, koja se dogodila 25. decembra zabezeknula je mnoge, a kako je Republika saznala, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem.

Porodica Janjušević je zavijena u crno, a ožalošćena braća i dalje ne dolaze sebi od bola. Marko je objavio fotografiju i saopštio da odlazi u Prijepolje, u porodičnu kuću, a sada se oglasio i Boris, uz novu poruku, koja slama srce:

- Gledajte mog brata, moju facu najlepšu. A ja ti dao ime Mihailo, moj lepi, moj živote, krvi moja, dušo moja, anđele moj slatki! Mama ti okitila jelku, Mile moj najbolji! Ništa više neće biti isto brate moj, ti me pitas:"Što ne odradiš ti tetovažu", a zar tebe moram na srce, brate moj - objavio je Boris.

 

 

Podsećanja radi, Mihailo Janjušević živeo je potpuno drugačije od svoja dva starija brata, Marka i Borisa, pa je tako bio aktivan na socijalnoj platformi "Onlifans" na kojoj je bio i više nego aktivan, te neretko objavljivao provokativne fotografije, na kojima je i zarađivao ozbiljne svote novca. 

Inače, kako je Republika uspela da sazna od njegovih bliskih prijatelja, Mihailo se udaljio od svih i danima ni sa kim nije komunicirao, niti je odgovarao na poruke i pozive, kao i da mu čak tri dana niko nije mogao ući u trag.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading