JANJUŠEVA MAJKA IZ MEDIJA ČULA DA JOJ SE NAJMLAĐI SIN UBIO: Sa porodicom planirao da provede praznike, a onda je sebi oduzeo život!

Autor: D.L. / M.I.

Zadruga

26.12.2023

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuševa porodica se prvi put oglasila za Republiku, pa otkrila detalje kontakta sa pokojnim Mihailom.

JANJUŠEVA MAJKA IZ MEDIJA ČULA DA JOJ SE NAJMLAĐI SIN UBIO: Sa porodicom planirao da provede praznike, a onda je sebi oduzeo život!

Foto: printscreen/instagram.com/janjuseviccmihailo/

Mihailo Janjušević sa majkom

Rođeni brat učesnika "Elite 7" Marka Janjuševića JanjušaMihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku. Njegova smrt, koja se dogodila 25. decembra zabezeknula je mnoge, a kako je Republika saznala, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem.

Janjuša su momentalno izveli iz Elite, nakon čega su mu saopštili ove tužne vesti, a mi smo kontaktirali porodicu Janjušević, koja nam je otkrila gde će Mihailo biti sahranjen, ali i kako su saznali za njegovu smrt:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, printscreen/instagram.com

Mihailo Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

- Kako mogu da budem, ne znamo šta nas je snašlo i nemamo pojma šta se desilo našem Mihailu. Javili su nam samo da se obesio. Ne zna se ni šta se dešavalo u stanu u kom je bio. Retko smo bili u kontaktu, on je najviše sa majkom komunicirao. Majka je u šoku, šta da kaže žena. Mihailo je trebalo da do|e kod nas u Prijepolje sad za praznike -  rekla nam je Janjuševa baka, da bi se potom na telefon javila tetka, koja nam je objasnila da majka od boli nije mogla da se javi na telefon. 

- Ništa nam nisu rekli. Ne znamo što je digao ruku na sebe. Mi nećemo da idemo u Beograd, Mihaila treba da dovezu u Prijepolje. Ovde će biti sahrana. Držimo se kako možemo, teško nam je i hvala svima koji su zvali. Mi smo iz medija saznali da je se Mihailo ubio. Nismo ništa u početku znali. Ostali smo u šoku - otkriva za Republiku tetka pokojnog Mihaila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading