KOMPLETNA ISTINA O RASKIDU TARE I DANILA: Nakon njenog komentarisanja Ša, oglasio se i Raičević!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilo Raičević se oglasio, pa otkrio istinu o raskidu sa Tarom Simov.

KOMPLETNA ISTINA O RASKIDU TARE I DANILA: Nakon njenog komentarisanja Ša, oglasio se i Raičević!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Tara Simov, već godinama privlači pažnju javnosti svojim učešćem u popularnom šou programu. Međutim, nedavno se oglasila na Instagram storiju sa brutalnom porukom za ljude koji uznemiravaju nju i njenu intimu. Ova odluka da zadrži svoj privatni život za sebe i svoje najbliže dodatno je pojačala interesovanje javnosti.

Tokom odgovaranja na pitanja svojih fanova, jedno od pitanja se odnosilo na njenog dečka Danila Raičević i spekulacije o njihovom odnosu. Pitanje je glasilo da li je istina da ju je Danilo ostavio, što je on navodno objavio na svom "storiju" pre nego što ga je obrisao. Tara je na ovo pitanje odgovorila odlučno, ističući da ne želi da govori o svom privatnom životu i da smatra da to nije potrebno.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Danilo Raičević i Tara Simov

 

Tara u poslednje vreme neprestano komentariše bivšeg dečka, Nenada Aleksića Ša, koji učestvuje u "Eliti" i trenutno je u vezi sa Mionom Jovanović. Mnogi su zaključili da je upravo ovo razlog ponovnog raskida sa Danilom, što se uveliko komentariše na društvenim mrežama. Podsetimo, Tara je pre nekoliko dana zapratila i Vanju Ignjatović, još uvek zakonitu suprugu Ša.

Sada se, povodom raskida, oglasio i Danilo, koji je objavio fotografiju sa Simovom i detetom, pa time svima stavio do znanja da nisu raskinuli zbog Ša, pa je dodatno iznenadio Tarin odgovor da ne želi razjasniti status veze.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Danilo Raičević i Tara Simov

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading