TARU SIMOV OTKAČIO DANILO ZBOG ŠA?! Bivša zadrugarka progovorila o raskidu, posle ovoga nema nazad!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov se oglasila povodom raskida sa Danilom, pa zaintrigirala javnost.

TARU SIMOV OTKAČIO DANILO ZBOG ŠA?! Bivša zadrugarka progovorila o raskidu, posle ovoga nema nazad!

Foto: Instagram.com, ATA Images

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Tara Simov, već godinama privlači pažnju javnosti svojim učešćem u popularnom šou programu. Međutim, nedavno se oglasila na Instagram storiju sa brutalnom porukom za ljude koji uznemiravaju nju i njenu intimu. Ova odluka da zadrži svoj privatni život za sebe i svoje najbliže dodatno je pojačala interesovanje javnosti.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Tara Simov

 

Tokom odgovaranja na pitanja svojih fanova, jedno od pitanja se odnosilo na njenog dečka Danila i spekulacije o njihovom odnosu. Pitanje je glasilo da li je istina da ju je Danilo ostavio, što je on navodno objavio na svom "storiju" pre nego što ga je obrisao. Tara je na ovo pitanje odgovorila odlučno, ističući da ne želi da govori o svom privatnom životu i da smatra da to nije potrebno.

Podsećamo da je Tara imala nesuglasice sa svojim partnerom nakon porođaja, što je dovelo do njihovog raskida, ali su se nakon toga ipak pomirili. Da li je ovo novo poglavlje u njihovoj ljubavnoj priči ili je došlo do novog raskida, ostaje da se vidi u budućnosti.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Tara Simov

 

Tara u poslednje vreme neprestano komentariše bivšeg dečka, Nenada Aleksića Ša, koji učestvuje u "Eliti" i trenutno je u vezi sa Mionom Jovanović. Mnogi su zaključili da je upravo ovo razlog ponovnog raskida sa Danilom, što se uveliko komentariše na društvenim mrežama. Podsetimo, Tara je pre nekoliko dana zapratila i Vanju Ignjatović, još uvek zakonitu suprugu Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading